Forum » Pomoč in nasveti » Samsung Smart TV pomoc
Samsung Smart TV pomoc
mihec161 ::
zanima me kje bi lahko dobil pretvornik iz samsungovega izhoda za smart kartice na navadni, da lahko sploh dam kartico not, neka plastika je samo pac iz majnsih kontaktov v vecje,
Klikni tukaj za sliko
ker imajo samsungove televizije nekaksen pretvornik zraven, ki sem ga jaz zalozil, saj ga nisem nikoli uporabljel
Klikni tukaj za sliko
ker imajo samsungove televizije nekaksen pretvornik zraven, ki sem ga jaz zalozil, saj ga nisem nikoli uporabljel
o__O ::
Zadevi se reče CI modul in ga ponavadi lahko dobiš pri tvojem operaterju v zamenjavo za set-top box ali proti doplačilu ranga 2-3€ na mesec v primeru da gre za drugo televizijo.
Lp
Lp
malo narobe sem razlozil kaj rabim,
mislil sem pretvornik iz samsungovega prikljucka na prikljucek za ci modul.
SLIKA
mislil sem pretvornik iz samsungovega prikljucka na prikljucek za ci modul.
SLIKA
o__O ::
Aja... to pa bo malo težje. Mislim da je to zadeva, ki jo generalno gledano dobiš zraven tv-ja. Mislim da je ebay naboljša opcija. Recimo tole.
Lp
Lp
okej hvala. samo eno vprasanje se imam.
mogoce poznas kaki servis ki bi mel to v mariboru?
Lp
mogoce poznas kaki servis ki bi mel to v mariboru?
Lp
Daniel ::
Menda ne pričakuješ, da bo namesto tebe kdo vzel telefon v roke, poklical na servis in vprašal?
http://lmgtfy.com/?q=samsung+servis+mar...
http://lmgtfy.com/?q=samsung+servis+mar...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
mislil sem ce mogoce ve kdo za keri servis ce ima, seveda ne pricakujem da bo kdo klical namesto mene saj znam sam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 444276 (83804) | zavajon |
» | TV tuner za PC z DVB-C z digitalnem pretvornikom !?Oddelek: Kaj kupiti | 11310 (6889) | laguna1 |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25168 (15856) | OK.d |
» | DVB-C Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26045 (22613) | icek |
» | Razlika med HDMI in Pb,Pr,Y priklopom??Oddelek: Zvok in slika | 3607 (3249) | Vens |