Forum » Pomoč in nasveti » Windows 8.1 update 1
Windows 8.1 update 1
DosDominator ::
Živjo, kmalu imam namen na novo namestiti sistem zaradi nadgadnje pa me zanima kakšne so vaše izkušnje z windows 8.1 update 1. Nekako me mika da bi sprobal 8.1 pa me zanima kako se obnese (hitrost, zanesljivost, ...) v primerjavi z windows 7?
Hvala
Hvala
Don Vincenzo ::
100% boljše
Dokler ne probaš ne moreš vedeti
Dokler ne probaš ne moreš vedeti
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Don Vincenzo ()
Dokler ne probaš ne moreš vedeti, meni osebno je windows 8 boljši kot pa windows 7, odločitev je tvoja, še zmeraj pa se lahko vrneš na sedmico.
sej sprobal se že na virtualki pa mi je dokaj vredu tudi metro se mi zdi čisto vredu. Zanima me kako se obnese pri igrah ter stabilnosti?
Imam ga od vsega začetka - vse igre so mi delovale, tudi enkrat me ni pustil na cedilu- moder ekran in itd.
bom zvečer mal prebpar to temo.. kako je blo pr tebi z antivirusi in podobno oziroma na splošno, kako so delovali programi, so ble kakšne težave?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 441349 (7030) | jedateruk |
» | windows 8.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17665 (11769) | solatko |
» | Konec Windows XP in začetek Windows 8.1 Update 1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24599 (20529) | MrStein |
» | Windows 8.1 počasen USB.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1305 (983) | Han |
» | Končna verzija Windows 8.1 Update 1 ušlaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8155 (5704) | TechBeats |