» »

Razdelitev spomina na HTC Desire X

Razdelitev spomina na HTC Desire X

buick ::

V telefonu HTC Desire X z Android operacijskim sistemom imam v meniju pod Pomnilniški prostor sledeče:
- pomnilnik aplikacije
- pomnilnik telefona
- kartica SD
Pomnilnik telefona je skoraj prazen (5MB od 1,1GB).
Na SD kartici so vsi programi, sproti sem jih po prenosih prestavljal na SD kartico (2,1GB od 7,4GB).
Ni pa mi jasno kaj v bistvu pomeni Pomnilnik aplikacije. Le ta je zapolnjen (2,6GB od 2,9GB). Program CleanMaster mi večkrat javlja, da je zapolnjen in ga je potrebno sprostiti.
Ko grem v meniju na Pomnilnik aplikacije mi kaže Programi 785MB, Drugo 1,82GB (nikjer ne morem videti kaj je pod Drugo) in mi ponuja možnost Sprostite več prostora - pod to možnostjo pa mi ponuja le možnost odstranitve aplikacij.
Kaj v bistvu pomeni Pomnilnik aplikacije, zakaj je pomnilnik razdeljen na 3 "enote" in če mi kdo lahko pomaga kako torej sprostiti Pomnilnik aplikacije?
Telefon ni rootan.
Hvala za pomoč.

Bellzmet ::

"Le ta je zapolnjen (2,6GB od 2,9GB). Program CleanMaster mi večkrat javlja, da je zapolnjen in ga je potrebno sprostiti."

Imam identični problem in sploh ne morem več namestiti posodobitev iz Google Play. Si mogoče našel kakšno rešitev?

Izaso ::

Tudi mene bi zanimalo, zakaj ima ta telefon tak čudno razdeljeno spominsko mesto...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težava pri prenosu programov na MicroSD

Oddelek: Mobilne tehnologije
181423 (1169) joker16_7
»

Pomnilnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
101376 (1049) xda develope
»