Forum » Pomoč in nasveti » TV, filmi, zunanji disk - problem
TV, filmi, zunanji disk - problem
PoStrah ::
pozdrav
imam zunanji disk WD (WDBACW0020HBK) in televizor Samsung (UE46F6100) že okoli eno leto. na začetku je gledanej filmov iz diska potekalo brez težav, zdaj pa skoraj pri vsakem full HD (1080p)filmu pridem do sledeče težave:
predvajati začnem film in po parih minutah se zgoraj desno prikaže ikonca loading nato pa film zašteka, ga vrže ven in mi prikaže napako nepodprt video kodek. to seveda ni mogoče ker film lahko takoj za tem normalno spet zaženem, prevrtim kjer me je vn vrglo in ga gledam novih par minut in me spet vn vrže.
ob gledanju serij v ločljivosti HD (720p), disk dela normalno.
upam da kdo pozna kako rešitev, ker je disk sedaj totalno neuporaben.
hvala
p.s. vem da naj bi bila ta tema samo za računalniške težave, toda to je eden redkih tehnoloških forumov, za druge elektronske napravice pa nimate svojega podforuma pomoč.
imam zunanji disk WD (WDBACW0020HBK) in televizor Samsung (UE46F6100) že okoli eno leto. na začetku je gledanej filmov iz diska potekalo brez težav, zdaj pa skoraj pri vsakem full HD (1080p)filmu pridem do sledeče težave:
predvajati začnem film in po parih minutah se zgoraj desno prikaže ikonca loading nato pa film zašteka, ga vrže ven in mi prikaže napako nepodprt video kodek. to seveda ni mogoče ker film lahko takoj za tem normalno spet zaženem, prevrtim kjer me je vn vrglo in ga gledam novih par minut in me spet vn vrže.
ob gledanju serij v ločljivosti HD (720p), disk dela normalno.
upam da kdo pozna kako rešitev, ker je disk sedaj totalno neuporaben.
hvala
p.s. vem da naj bi bila ta tema samo za računalniške težave, toda to je eden redkih tehnoloških forumov, za druge elektronske napravice pa nimate svojega podforuma pomoč.
- spremenil: PoStrah ()
crniangeo ::
jaz bi na tvojem mestu preventivno poskusil z menjavo usb kabla :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporaba popcorn time povzroči izpad interneta?Oddelek: Programska oprema | 3959 (3057) | sandmodnigga |
» | Utorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14081 (9636) | Brainstorm |
» | Izšla Opera 10.60 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22015 (18706) | Jst |
» | Kateri najhitrejši brskalnik je v deželi tej? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 29081 (25734) | JohanP |
» | Problem z navijanjem (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5247 (3953) | Tilen |