Forum » Pomoč in nasveti » Utorrent
Utorrent
mingo ::
Pozdravljeni,
zadnja dva dni ne morem prenašati utorrent datotek. Ko prižgem torrent se datoteka prenaša normalno, po 3-4 minutah pa se hitrost spusti na okoli 9kb/s. Internet dela normalno. Modem in router sem že nekajkrat resetirau. Kaj bi lahko bilo narobe?
zadnja dva dni ne morem prenašati utorrent datotek. Ko prižgem torrent se datoteka prenaša normalno, po 3-4 minutah pa se hitrost spusti na okoli 9kb/s. Internet dela normalno. Modem in router sem že nekajkrat resetirau. Kaj bi lahko bilo narobe?
Starcraft|| ::
Js sm meu podobn problem sam da mi je napisal acess is denied po par minutah downloada in sm uništaliru utorrent in sm ga pol spet inštaliru :D
mingo ::
Sm na nov inštaleru pa ni pomagal, pol sm pa inštaleru verzijo 3.0 in zdej dela. Vseeno hvala.
damirb03 ::
Če , kaj od tukaj pomaga http://forum.staging.utorrent.com/viewt...
http://forum.utorrent.com/viewtopic.php...
kmetek ::
da se pridružim:
od danes mi ga nekaj biksa......uporabljam 2.0.4....zmrzuje mi in pa kar začne porabljat 2gb sistemskega rama....diska je dovolj....
od danes mi ga nekaj biksa......uporabljam 2.0.4....zmrzuje mi in pa kar začne porabljat 2gb sistemskega rama....diska je dovolj....
D3m ::
Jaz sem prešaltal na Tixati. Ker mi je utorrent malo dopizdil (uporabljal sem ga od verzije 1.5 naprej).
|HP EliteBook|R5 6650U|
DeFacto21 ::
Seveda ima. Do nedavnega sem še uporabljal verzijo 1.8 pa sem imel težave z zmrzovanjem, slabo hitrostjo, in drugim.
Prešaltal sem na najnovejšo verzijo, torej 3.1.2 in zdaj dela odlično, brez kakršnihkoli težav.
Prešaltal sem na najnovejšo verzijo, torej 3.1.2 in zdaj dela odlično, brez kakršnihkoli težav.
amigo_no1 ::
D3m ::
Sem malo len sedajle pa je bolje da ti prilimam zadevo.
http://www.tixati.com/discover/
Feature:
- detailed views of all aspects of the swarm, including peers, pieces, files, and trackers
- support for magnet links
- super-efficient peer choking/unchoking algorithms
- peer connection encryption for added security
- full DHT (Distributed Hash Table) implementation for trackerless torrents, including detailed message traffic graphs and customizable event logging
- advanced bandwidth charting of overall traffic and per-transfer traffic, with separate classification of protocol and file bytes, and with separate classification of outbound traffic for trading and seeding
- highly flexible bandwidth throttling, including trading/seeding proportion adjustment and adjustable priority for individual transfers and peers
- bitfield graphs that show the completeness of all downloaded files, what pieces other peers have available, and the health of the overall swarm
- customizable event logging for each download, and individual event logs for all peers within the swarm
- expert local file management functions which allow you to move files to a different partition even while downloading is still in progress
- 100% compatible with the BitTorrent protocol
- Windows and Linux-GTK native versions available
http://www.tixati.com/discover/
Feature:
- detailed views of all aspects of the swarm, including peers, pieces, files, and trackers
- support for magnet links
- super-efficient peer choking/unchoking algorithms
- peer connection encryption for added security
- full DHT (Distributed Hash Table) implementation for trackerless torrents, including detailed message traffic graphs and customizable event logging
- advanced bandwidth charting of overall traffic and per-transfer traffic, with separate classification of protocol and file bytes, and with separate classification of outbound traffic for trading and seeding
- highly flexible bandwidth throttling, including trading/seeding proportion adjustment and adjustable priority for individual transfers and peers
- bitfield graphs that show the completeness of all downloaded files, what pieces other peers have available, and the health of the overall swarm
- customizable event logging for each download, and individual event logs for all peers within the swarm
- expert local file management functions which allow you to move files to a different partition even while downloading is still in progress
- 100% compatible with the BitTorrent protocol
- Windows and Linux-GTK native versions available
|HP EliteBook|R5 6650U|
evo nadgradil pa isto sranje, nekaj mora biti z nastavitvami?
je pa res, da downloadam velik torrent z veliko podmapami?
je pa res, da downloadam velik torrent z veliko podmapami?
fulgur ::
Ne vem, kam vpisati svoje vprašanje, zato bom kar tule napisal:
Za sestro bi rad odprl nov tracker account na Partisu in ji preden ji predam accont v uporabo napravil neko solidno sharing razmerje... Uporabljam utorrent, kjer laufajo moji torrenti... Želim nekako napraviti, da bi v utorrentu laufali isti torrenti, kot sedaj, le da bi višali razmerje na sestrinem accontu ne na mojem... Kaj mi je storiti?
Hvala
Za sestro bi rad odprl nov tracker account na Partisu in ji preden ji predam accont v uporabo napravil neko solidno sharing razmerje... Uporabljam utorrent, kjer laufajo moji torrenti... Želim nekako napraviti, da bi v utorrentu laufali isti torrenti, kot sedaj, le da bi višali razmerje na sestrinem accontu ne na mojem... Kaj mi je storiti?
Hvala
fulgur ::
ja, ampak ne bi želel vsakega torrenta ponovno iskati po netu in ga shranjevati v mapo, kjer se downloadana zadeva že nahaja... vse torrent fajle (ne downloadane zadeve) namreč že imam na enem mestu v mapci... in bi jih samo nekako uvozil v utorrent in basta?
bluefish ::
S sestrinega računa preneseš en torrent in si prepišeš passkey. Potem pa svojega v torrentih zamenjaš z le tem.
p|X| ::
Se še komu dogaja da uTorrent prenese celoten torrent(100%), potem pa ugotoviš da nekaj ne štima, narediš ForceRe-check in program čudežno ugotovi, da pa vseeno nima 100% ampak 99% in nek drobiž ? Zadnje čase se mi to dogaja pogosteje in je precej annoying.
eno vprašanje
odkar sem updejtal verzijo iz 3.13 na 3.21...ko downloadam torrent, ki ima kao "folder" privzet; recimo:
E:\SERIJA: notri pa MKV, info in sample....mi ne dovoli več MKV posebej shraniti na E:\ disk, vedno zahteva direktorij....v 3.13 tega ni moril, ideje?
tole
odkar sem updejtal verzijo iz 3.13 na 3.21...ko downloadam torrent, ki ima kao "folder" privzet; recimo:
E:\SERIJA: notri pa MKV, info in sample....mi ne dovoli več MKV posebej shraniti na E:\ disk, vedno zahteva direktorij....v 3.13 tega ni moril, ideje?
tole
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
Storm ::
Kk se v uTorrentu naštima, da če maš dva za loadat, da najprej potegne prvega, in ko je pri temu na 100% začne novega?
Markec The Great
Bananovec ::
Addon? Ko je meni uTorrent na neki točki požrl vse živce sem prešaltal na uraden BitTorrent client.
V bistvu sta uTorrent in BTorrent popolnoma enaka, le da ima slednji manj šare. Zatorej priporočam menjavo za slednjega.
V bistvu sta uTorrent in BTorrent popolnoma enaka, le da ima slednji manj šare. Zatorej priporočam menjavo za slednjega.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
mailer ::
Ali kdo ve od česa so odvisne preverbene napake? Ker sem jih pri nekaterih torentih imel le nekaj predvidevam, da je kriv sejalec.
Sc0ut ::
adds free
http://techcovered.blogspot.com/2012/11...
A še kdo uporablja 2.0.2 ?
Jaz še kar uporabljam zadnjo 2.X verzijo:) Upam da ne predstavlja prevelike nevarnosti...
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
zuz3k ::
kje bi se dalo naštimat tako, da mi po vrsti pobira torrente
in sicer vsakega posebej, ko prvega konča se takoj drugi zažene in tako naprej?
in sicer vsakega posebej, ko prvega konča se takoj drugi zažene in tako naprej?
Life is a psychological game.
simnov ::
black ice ::
Za vse torrente imaš opcijo v nastavitvah ali desni klik na opravilno vrstico, kjer ti prikazuje hitrost dl. Za posameznega seederja ne moreš nastavljati hitrosti.
simnov ::
Recimo fora je v tem imaš 10 sederjev in ti in ti eden oddaja z tvojo maximalno hitrost ,ki lahko prejemaš in če ta seder izgine ti hitrost pade za veliko.Če bi pa vsak seder imel omejeno hitrost 10Kbps bi pa izgubil samo 10Kbps.
black ice ::
Potem ga nadomesti drug seeder, če jih je zadostno število. Skratka, ne deluje tako kot si ti predstavljaš.
alessyboy ::
Pozdravljeni,
danes sem sformatiral računalnik in želel naložiti utorrent. Potegnem datoteko iz utorrent strani (1.1MB) po prenosu pa datoteke ne odpre - nič ne javi, zgodi pa se tudi nič od nič. Datoteke tudi pod prenosi ne morem odpreti - dvoklik je čisto mrtev. Enako se dogaja z bittorrentom.
Mogoče se komu kaj sanja kaj bi lahko bilo?
Hvala za pomoč,
Aleš
danes sem sformatiral računalnik in želel naložiti utorrent. Potegnem datoteko iz utorrent strani (1.1MB) po prenosu pa datoteke ne odpre - nič ne javi, zgodi pa se tudi nič od nič. Datoteke tudi pod prenosi ne morem odpreti - dvoklik je čisto mrtev. Enako se dogaja z bittorrentom.
Mogoče se komu kaj sanja kaj bi lahko bilo?
Hvala za pomoč,
Aleš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487767 (37903) | Rias Gremory |
» | utorrentOddelek: Programska oprema | 4283 (2980) | Gregex |
» | PartiS in utorrentOddelek: Omrežja in internet | 27503 (18960) | T-h-o-r |
» | Magnet na Pirate BayOddelek: Omrežja in internet | 4875 (3811) | Jst |
» | uTorrent in TelemachOddelek: Programska oprema | 5583 (4690) | poweroff |