Forum » Pomoč in nasveti » bootable USB - win7
bootable USB - win7
fokz8 ::
Danes sem na usb naštimal win 8.1 z power iso, kjer je vse normalno steklo. Winsi so inštalirani in tko naprej, vendar pa mi niti malo niso všeč, zato bom rukno win 7 nazaj gor. Potegnem dol win 7 in nardim bootable usb na isti način kot prej z win 8.1.
Na novo zaženem comp, in enostavno ne zažene win 7 inštalacije. V Biosu mam naštimano boot from usb (1st order), isto kot prej pri 8.1, vendar pa se ne zažene. Tut winsi so vredu, ker jih je pred parimi dnevi kolega naštimo sebi iste.
Any help?
Na novo zaženem comp, in enostavno ne zažene win 7 inštalacije. V Biosu mam naštimano boot from usb (1st order), isto kot prej pri 8.1, vendar pa se ne zažene. Tut winsi so vredu, ker jih je pred parimi dnevi kolega naštimo sebi iste.
Any help?
radmannsdorf ::
Hayabusa ::
Uporabi yumi/xboot/sardu ali podobnega za izdelavo zagonskega usb ključka:
http://www.pendrivelinux.com/yumi-multi...
Ima ključek bootable flag ?
http://www.pendrivelinux.com/yumi-multi...
Ima ključek bootable flag ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
fokz8 ::
@radmannsdorf
Tale bios se meni zdi dosti zastarel prot mojem in nevem če bom to sploh lahk našo:)
@Hayabuas
Lahko probam z drugim, samo če je win 8.1 šlo z istim programom, zakaj win7 nebi?
Bootable flag? :D
Tale bios se meni zdi dosti zastarel prot mojem in nevem če bom to sploh lahk našo:)
@Hayabuas
Lahko probam z drugim, samo če je win 8.1 šlo z istim programom, zakaj win7 nebi?
Bootable flag? :D
Hayabusa ::
Flag je "zastavica", active, boot, system, none.
Usb je E pogon ? Temu moraš spremeni flag, označiš in najdeš nekje zgoraj v menijih (ali desni klik).
Usb je E pogon ? Temu moraš spremeni flag, označiš in najdeš nekje zgoraj v menijih (ali desni klik).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 440502 (6183) | jedateruk |
» | Prenos sistema iz HDD na SSD (stotič:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17269 (10761) | opeter |
» | SSD upgrade: BIOS najde disk, windows inštalacija ne (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 20025 (2263) | Mare2 |
» | NOV prenosnik - Toshiba Satellite --- pomoč lepo prosim!Oddelek: Pomoč in nasveti | 7123 (5667) | Matej Marinč |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4873 (3855) | Dejk0 |