Forum » Pomoč in nasveti » Napajalnik menjava.
Napajalnik menjava.
Pr1m3 ::
Imam matično ploščo AsRock K7S41GX na kateri je trenutno napajalnik ATX-P400 P4 .
Ker ta matična plošča ne rabi priključka z 4 pini , napajalnik pa ga ima sem razmišljal da bi dal ta napajalnik k matični plošči Asus P4S533-MX , ki pa rabi ta majhen priključek.
No na AsRock Ploščo bi nato če se da namestil en malo starejši napajalnik ki ga še imam WIN-235PE .
Na AsRock-u je AMD Sempron 3000+ na Asus-u pa Intel Pentium 4 2,4Ghz
Pa me zanima če je to vse skupaj kompaktibilno? Bolj me ta starejši napajlnik skrbi.
Hvala!
Ker ta matična plošča ne rabi priključka z 4 pini , napajalnik pa ga ima sem razmišljal da bi dal ta napajalnik k matični plošči Asus P4S533-MX , ki pa rabi ta majhen priključek.
No na AsRock Ploščo bi nato če se da namestil en malo starejši napajalnik ki ga še imam WIN-235PE .
Na AsRock-u je AMD Sempron 3000+ na Asus-u pa Intel Pentium 4 2,4Ghz
Pa me zanima če je to vse skupaj kompaktibilno? Bolj me ta starejši napajlnik skrbi.
Hvala!
Hayabusa ::
Celih 120W na +12V drugi, oboje je ena velika žalost.
Zamenjaj, poženi furmark (cpu+gpu stress test), če zdrži bo dober.
Zamenjaj, poženi furmark (cpu+gpu stress test), če zdrži bo dober.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Realtek 892 audio device +5.1 "speaker fill" opcijaOddelek: Zvok in slika | 1091 (1005) | MacGyver141 |
» | Kateri Tih Ventilator???Oddelek: Pomoč in nasveti | 4243 (3612) | Tydek |
» | Računalnik se prižge, a ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 5508 (4689) | m0LN4r |
» | Zamenjava ventilatorjev na CM Silencio 550Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2022 (1764) | theBill |
» | RealTek AC'97 - brez zvokaOddelek: Programska oprema | 1508 (1388) | zdobersek |