Forum » Mobilne tehnologije » IR prikljucek za Google Nexus
IR prikljucek za Google Nexus
sabotinekes ::
Zanima me če se lahko kje v sloveniji kupi ta IR priključek ki ga priključiš v telefon namesto slušalk,...
Imam Samsung Google Nexus...
Nekateri telefoni imajo že IR vgrajeno za QuickRemoe TV,.. ampak ta nazalost ne.
Lp.
Imam Samsung Google Nexus...
Nekateri telefoni imajo že IR vgrajeno za QuickRemoe TV,.. ampak ta nazalost ne.
Lp.
d4vid ::
če ne drugače, narediš sam. Vzameš kabel od slušalk in prispajkaš gor IR diodo...
Software za to obstaja? Bi skoraj nujno rabil za kakšno stvar
Software za to obstaja? Bi skoraj nujno rabil za kakšno stvar
sabotinekes ::
Aha, bom vprasal malo par kolegov ce bi bilo mozno to zaspajkat gor...
Software obstaja ja, ne samo en, kar velik jih je... :D
Software obstaja ja, ne samo en, kar velik jih je... :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sabotinekes ()
d4vid ::
Problem je, da je software narejen za telefone s IR oddajnikom in dvomim da je software sposoben spravit ta signal na audio output namesto na IR...
Sem videl danes S4 v akciji in potrebujem nekaj takega :D Moram nest prenosnik v šolo da kode skopiram, kak projektor je v šoli fajn "freezat" ali pa kar izklopit (ali pa med poukom vklapljat, profesorcam se meša )
Sem videl danes S4 v akciji in potrebujem nekaj takega :D Moram nest prenosnik v šolo da kode skopiram, kak projektor je v šoli fajn "freezat" ali pa kar izklopit (ali pa med poukom vklapljat, profesorcam se meša )
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d4vid ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wi-Fi 6 je tudi uradno med namiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7580 (5639) | dexterboy |
» | Valve je napovedal SteamOS (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Igre | 42766 (36043) | PrimozR |
» | Apple iPhone 4Oddelek: Mobilne tehnologije | 9433 (8894) | RejZoR |
» | Apple Tablet bo imel stylus?Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3589 (2813) | 823483 |
» | A ma kdo izkušnje s Siemens ST60Oddelek: Mobilne tehnologije | 1873 (1616) | boogoo |