» »

Odkup rabljenih mobilnikov pri Mobitelu

Odkup rabljenih mobilnikov pri Mobitelu

Marat ::

Našel sem en članek na tehnik.mobitel.si o tem, da na Mobitelu že od junija lani odkupujejo stare mobilnike.

A ima kdo kaj izkušenj s tem, je kdo že kdaj izkoristil to?

Odkupijo ti seveda tako da ne dobiš denarja na roke, ampak ti odštejejo od cene novega telefona ki ga kupiš tam.

Postopek odkupa je nadvse hiter in enostaven: svetovalec v Mobitelovem centru prek posebne aplikacije oceni vrednost rabljenega mobitela. Vrednost je odvisna modela in ohranjenosti rabljenega mobilnega telefona.

Če ima stari mobitel še uporabno vrednost, vi pa se strinjate s pogoji odkupa, prejmete potrdilo o dobroimetju v višini ocenjene vrednosti. Ta znesek lahko izkoristite za ugodnejši nakup novega mobitela ali dodatne opreme.

Kadar pa rabljeni mobilni telefon nima več tržne vrednosti, lahko vaš stari mobitel oddate v reciklažo.

Mene zanima kaj za Mobitel pomeni to da ima telefon uporabno oz. tržno vrednost? A so to telefoni, ki jih oni še vedno prodajajo, ali pridejo v poštev tudi starejši? Imam namreč enega Blackberry Storma (enko), ki ga več ne uporabljam :)

Tilen ::

Ponujena cena bo najverjetneje smešna.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Hja, najbrž vseeno bolj kot če se mi praši škatla doma... :)

Kaj pa kakšne trgovine z rabljenimi telefoni, a pozna kdo kakšno tako v redu trgovino?

RejZoR ::

SWEDATA v BTC-ju (mislim da je ista hala kjer se nahaja trgovina Kalček oz zelo blizu te trgovine) vem da odkupuje telefone ampak kot pri Mobitelu, pričakuj, da ti bojo ponudili smešno nizko ceno za aparat. Če se ga hočeš samo znebit in dobit vsaj nekaj zanj potem kul. Drugače pa ni najbolj ekonomična opcija.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

js osebno ::

Včasih si za vsak prinešeni star telefon dobil mobitelovo majico :>

RejZoR ::

Jaz skrbim za okolje. Itak. :)
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

šernk ::

uu ja, ko so majce delil smo se vseh starih škatel znebil :P

pa če si v treh skupaj prinesel 3 mobitele, so ti dali eno majico. če si pa šel noter vsak posebej z pol minute razlike in kot, da se ne poznaš je pa dobil vsak svojo majico. logike pa res niso imeli takrat :D
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

SmeskoSnezak ::

Majic ni za dobit že kar nekaj časa, za telefone starejše od treh let ne dobiš kaj dosti keša, če sploh. Tako da se verjetno bolj splača telefon tja odnest za povpraševanje, pol pa raje na bolhi prodaš kot rabljenega za okoli 10e, če ne dobiš cene od njih, sicer pa za malo več kot ti rečejo. Lahk pa na ebayu preveriš cene in malo znižaš ter ponudiš na bolhi.
@ Pusti soncu v srce... @

black ice ::

Majic več ne delijo? Damn... Se vidi, da grem tja samo ko kupujem drug telefon. :D

SmeskoSnezak je izjavil:

Majic ni za dobit že kar nekaj časa, za telefone starejše od treh let ne dobiš kaj dosti keša, če sploh. Tako da se verjetno bolj splača telefon tja odnest za povpraševanje, pol pa raje na bolhi prodaš kot rabljenega za okoli 10e, če ne dobiš cene od njih, sicer pa za malo več kot ti rečejo. Lahk pa na ebayu preveriš cene in malo znižaš ter ponudiš na bolhi.

Ma sej sem že našel tisto firmo oz. spletno stran s katero sodeluje Mobitel: link. In se mi res ne splača na Mobitelu prodat :)

rslapa ::

Da malo obudim temo... prav imate cene so ponavadi pri odkupih bolj slabe kot ne, jaz sem prodal svoj telefon na http://odkup.net/ ker se mi ne da s tem ukvarjati, pa sem dobil kar kul ceno. Za iphone 4s 180€ na bolhi so pa od 200€ naprej :)

kixs ::

Se mi zdi, da tudi na Posti odkupujejo - nimam pojma po kaksnih cenah.

Ce se ne motim, imam nekje se Ericsson GA628 (menda celo dva kosa) in Ericsson A1018s.

x

x

x

x

geniusone ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mnenja o trgovinah za odkup mobilnikov (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7012642 (11129) jero_no1
»

Prvi mobitel - se kdo spomne firme in modela? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9334603 (25141) DOOM_er
»

Odkup mobilnih aparatov - Pošta

Oddelek: Mobilne tehnologije
92132 (1724) klinker
»

kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
12512883 (9052) Azrael
»

Folk, kake mobitele ste imeli in kakega imate zdaj? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13612778 (10954) atubbuta

Več podobnih tem