Forum » Omrežja in internet » Prosim, pomagajte mi najti videokamero BLAUPUNKT CR-8000 na spetu!
Prosim, pomagajte mi najti videokamero BLAUPUNKT CR-8000 na spetu!
kanabis ::
Dve uri se že mučim najdet podatke oziroma kako stran kjer bi bila prikazana videokamera BLAUPUNKT CR-8000 pa mi ne uspe in konec. Najdem mali milijon strani, kjer prodajajo baterije, napajalnike ... ampak same kamere niti približno!
Rabim pa tole pomoč, res zelo, zelo nujno!
Točno ime je BLAUPUNKT CR-8000 nekje piše BLAUPUNKT CR-8000 System!!
lp
-----dodal ali3n------
Ojla! Spremenil sem ti naslov teme; v bodoče skušaj napisat tak naslov, da bo bolje nakazoval problem; s tem olajšaš brskanje po forumu tistim, ki ti lahko pomagajo in tistim s podobnimi težavami. Držim pesti!
Rabim pa tole pomoč, res zelo, zelo nujno!
Točno ime je BLAUPUNKT CR-8000 nekje piše BLAUPUNKT CR-8000 System!!
lp
-----dodal ali3n------
Ojla! Spremenil sem ti naslov teme; v bodoče skušaj napisat tak naslov, da bo bolje nakazoval problem; s tem olajšaš brskanje po forumu tistim, ki ti lahko pomagajo in tistim s podobnimi težavami. Držim pesti!
- premaknil: ali3n ()
l-note ::
A si ti prepričan, da je BLAUPUNKT CR-8000 sploh kamera???
Kokr sm si jst ogledu nekaj strani na googlu, sklepam, da so to SAMO baterije. Se pravi, to je firma in model baterije za camcorder. Povsod, kjer piše BLAUPUNKT CR-8000, piše da so to BATERIJE - AKUMULATORJI in nikjer sploh ne omenjajo kamere.
Vse to je seveda le moje mnenje, tko da...
Kje si slišal za BLAUPUNKT CR-8000???
Kokr sm si jst ogledu nekaj strani na googlu, sklepam, da so to SAMO baterije. Se pravi, to je firma in model baterije za camcorder. Povsod, kjer piše BLAUPUNKT CR-8000, piše da so to BATERIJE - AKUMULATORJI in nikjer sploh ne omenjajo kamere.
Vse to je seveda le moje mnenje, tko da...
Kje si slišal za BLAUPUNKT CR-8000???
Soprano ::
Takšna kamera ziher ne obstaja. Je Blaupunkt nima (in je vsaj od leta 1997 naprej ni imel) v prodajnem programu.
Se pa da na Googleu najti podatke o Blaupunktovih baterijah s takšno oznako.
Se pa da na Googleu najti podatke o Blaupunktovih baterijah s takšno oznako.
Tody ::
ehm jest sem našel tako kamero ki so jo prodajal na e-bay za 70 € sam nisem mogu vidit slkce k so hotl da se registriram pa se mi ni dal. Drugač pa te kamere že lep čas (vrjetno) ne delajo. Kupi kaj bolj novega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtoakustika (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 35516 (8318) | darck |
» | Telefon iz HoferjaOddelek: Mobilne tehnologije | 1901 (929) | XLapse |
» | Nakup receiverja in zvočnikov za lokalOddelek: Zvok in slika | 2783 (2318) | nobodyelse |
» | Povezava laptopa/avtoradiaOddelek: Pomoč in nasveti | 1010 (987) | D_u_H_e_C |
» | Avtoradio in štirije izhodiOddelek: Na cesti | 793 (718) | Borci |