Forum » Navijanje » Problem s prepoznavanjem plate?
Problem s prepoznavanjem plate?
rav3n ::
Lp
Mene pa zanima ce mi lahko kdo pove kje pogledam naziv moje maticne plosce (sm iskal pa se mi ze oci solzijo:) , zato ker bi rat navil proc , ta bios k ga pa mam pa ne podpira visanja voltaze.C633 sm navil na 750 , dela brez tezav , vendar ga morm ene parkrat resetirat da dobi dost elektrike.Tko ce komu ni odvec naj plz pove...
hvala&lp matrix
Mene pa zanima ce mi lahko kdo pove kje pogledam naziv moje maticne plosce (sm iskal pa se mi ze oci solzijo:) , zato ker bi rat navil proc , ta bios k ga pa mam pa ne podpira visanja voltaze.C633 sm navil na 750 , dela brez tezav , vendar ga morm ene parkrat resetirat da dobi dost elektrike.Tko ce komu ni odvec naj plz pove...
hvala&lp matrix
boštjan ::
obstajajo programi za to;sisoft sandra,cpuid ali pa takoj na začetku,ko ti čekira rame in IDE naprave, poglej dol ,kjer ti zadnje cifre pomenijo model plate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCD displayi - rs233 ali USB priklopOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1445 (1237) | Nejc Pintar |
» | Koliko casa imamo IP oz. email v bazi?Oddelek: Omrežja in internet | 1444 (1105) | meatwaad |
» | SP2 velike težave, pomoč!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (853) | madmitch |
» | ima kdo izkušnje z navijanjem GA/7N400L ploščeOddelek: Navijanje | 769 (650) | BoLhCa |
» | Intel bo preganjal AMD vse do grobaOddelek: Novice / Procesorji | 2014 (2014) | einstein2 |