Forum » Mobilne tehnologije » Sony arc s nakup močne baterije
Sony arc s nakup močne baterije
MaticKregar ::
Imam sony arc s, ki ima slabo baterijo. Na netu sem našel močnejše baterije, pa me zanima, če to deluje normalno?
Da ne bi se kaj vžgalo...
http://www.ebay.co.uk/itm/Gold-2680mAh-...
Da ne bi se kaj vžgalo...
http://www.ebay.co.uk/itm/Gold-2680mAh-...
shadeX ::
Ma vžgat se nima kaj. Sam te "močnejše" baterije sploh niso toliko močnejše kot si misliš. Recimo HTC Desire ima original 1450mAh baterijo. Jaz sem kupil 2450mAh od kitajca, ampak po pravici ti povem, da zdrži enako ali pa celo še manj. Plus to da je bil telefon velk cegu (zaradi večje baterije in pokrovčka ).
Jaz ne priporočam "močnejših" baterij.
Jaz ne priporočam "močnejših" baterij.
Na netu sem bral, da 2200 mah zboljša za pol dneva, 3500 mah, pa je dejansko slabša. Problem je, da se te 2200 ne dobi, obstaja edino tista z linka oz 2450.
andromedar ::
te "Gold" baterije so fake. Njihova dejanska kapaciteta je navadno manjša od originalne baterije. Če hočeš daljšo avtonomijo, se boš moral sprijaznit z debelejšo baterijo (take pridejo z dodatnimi pokrovčki za zadnji del telefona.
Eh?
Če ima slabo baterijo, jo naj menja. Custom rom-i imajo navadno slabši battery life kot stock romi. Kar je s softwerskega vidika smiselno narediti je, da pobrišeš brezvezne aplikacije, ki jih ne uporabljaš.
Eh?
Imam custom in sicer ultimate hd. Za te baterije, pa berem. Eni hvalijo, eni pa, da so skoraj slabše.
Če hočeš met zmogljivejšo baterijo, se moreš sprijaznit z debelejšim telefonom. Kdorkoli ti v bateriji enakih dimenzij kot originalna obljublja večjo kapaciteto, naklada. Razen če so kitajci iznašli kako space-age tehnologijo, za katero ostali svet ne ve (namig: niso;).
Eh?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 528334 (24644) | Leko |
» | Katere 18650 (in polnilec) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13725 (12631) | Jst |
» | Je proizvodnja Nexus 5 res končana? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 23838 (20295) | fast1slow |
» | Anatomija baterije - Sony Ericsson Xperia ARC SOddelek: Mobilne tehnologije | 7711 (5614) | black ice |
» | Sony Xperia S in Sony Xperia Ion (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18719 (15215) | jmlina5 |