» »

Konec vojne med Samsungom in Googlom

1
2
»

hojnikb ::

samo da vas opomnem, apple ne dela zaslonov...
pravtako je kvaliteta prikazane slike tudi precej odvisna, kako je stvar kalibrirana.
Tudi iz slabega panela se da marsikej potegnet z proper kalibracijo..
#brezpodpisa

blackbfm ::

pravtako je kvaliteta prikazane slike tudi precej odvisna, kako je stvar kalibrirana.
Tudi iz slabega panela se da marsikej potegnet z proper kalibracijo..


mene zanima rezultat in ne panel in kaj oni palamudijo..po treh generacijah al kok je še vedno polno rumenih

hojnikb ::

rumenkasti ekrani so prisotni pri vseh napravah z lcdji.. ni tu apple izjema..

pač eni majo hladnejše barve, eni pa toplejše..
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hojnikb ()

nekikr ::

Poglej ta odstopanja pa še enkrat reči da so applovi zasloni dobri..ne rečem da zajebejo serijo, ampak večina jih je rumenih
4
Od prvega iPhona in iPada sem imel vse, pa se mi to še ni zgodilo. Če imaš smolo, ga nesi nazaj. Za to pa so garancije.
Tudi jaz ne bom trdil, da so vsi Nexusi zanič, ker ima kolega probleme z mikrofonom pri svojem (in ni osamljen primer). Jebiga, potrošniki smo tisti, ki za korporacije testiramo stvari. Velja tako za zlobni Apple kot za vse ostale.

blackbfm ::

Seveda, čudn da ne opazim tega pri ostalih napravah ki niso od appla. Katerkoli iphone/ipad primem je pa precej verjetno da bo mel pazi, ne TOPLJEŠI, ampak prav poscano rumen zaslon. Na srečo ma moj iphone normalnega, in takoj opazim čim dobim kakšnega drugega v roke.

Če imaš smolo, ga nesi nazaj. Za to pa so garancije.


Ja lej da kupiš nov zapakiran telefon in ga menjaš za refurb, po izkušnjah drugih celo večkrat..ne hvala. Tudi zaradi tega se mi je apple zameru. Na jabuk.si je blo dosti o tem napisanega.

Jebiga, potrošniki smo tisti, ki za korporacije testiramo stvari.

Sej pravim, če bi apple priznal porihtal napako. Ampak ne. Tri leta nazaj odkar se je pojavu problem, niso naredili NIČ...telefone enostavno štancajo naprej.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

nekikr ::

Kar pomeni, da pretiravaš na polno. Noben iPad, noben iPhone, niti od punce ali kolegov ni imel tega. Kot tudi niso imeli problemov z death-gripom, ki ga je imel najmanj čisto vsak (po pričevanju nekaterih). Ne pravim, da problema ni, pri 50 milijonih prodanih naprav je nemogoče izdelati vse brez napak (velja za vse proizvajalce). Ampak pretiravati pač ni dobro.
Nexus 5 je recimo dober telefon. Kljub temu. Prvi trije komentarji so dober povzetek vsega.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: nekikr ()

blackbfm ::

Noben iPad, noben iPhone, niti od punce ali kolegov ni imel tega.


No jz mam pa čist kontra izkušnje..mel sem več rumenih v rokah kot normalnih. Enga iphona sem prodal po treh dneh ker mi je dopizdil zaslon. True story. Mogoče si ti navajen na rumene pa tega ne opaziš.

Kot tudi niso imeli problemov z death-gripom, ki ga je imel najmanj čisto vsak (po pričevanju nekaterih).


Seveda ga je mel vsak, samo je pa zelo odvisno kolk stran od bazne postaje se nahajaš. Tam kjer je dobro pokrito, ni nekih težav.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

francek1 ::

blackbfm je izjavil:

Takoj, ko si začel lagati, da so Applovi zasloni slabi (oz. jih po dolgem in počez prekašajo drugi) si dobil nazaj servirane številke, ki lepo pravijo, da je Apple še vedno prvi.


Poglej ta odstopanja pa še enkrat reči da so applovi zasloni dobri..ne rečem da zajebejo serijo, ampak večina jih je rumenih



Normalno, če pa so namenjeni tistim, ki berejo rumeni tisk....
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

nekikr ::

No jz mam pa čist kontra izkušnje..mel sem več rumenih v rokah kot normalnih.
Servis. Nimaš druge.

Seveda ga je mel vsak

Seveda ne. Problema namreč večina ni imela. Pri skoraj vsakem telefonu pa prijem zmanjša občutljivost antene. Pri tistih, kjer je bil death-grip tako moteč, se je izkazalo, da tudi sicer niso imeli signala (kot tudi sam ugotavljaš). Torej, vsi so imeli to, tako kot imaš to tudi na ostalih telefonih (nekje več, nekje manj) ampak se je potem napihnilo do te mere, da je vsakega to motilo in da prav nihče ni mogel telefonirati. Tako kot tile rumeni zasloni. Najbrž sem res rojen pod srečno zvezdo, da izmed vsaj 30 naprav, niti ena ni imela rumenega zaslona. In brez skrbi, med belo in rumeno kar lepo razločim.

blackbfm ::

Servis. Nimaš druge.


Hah, seveda kupu bom nov telefon da ga bom po servisu takoj vlačil. Raje kot to, bom dal naslednjič prednost konkurenci.

Tako kot tile rumeni zasloni.


Jah nevem, da menjaš telefon iz stare na novo generacijo, in dobiš slabši izdelek kot si ga imel je pač mal mimo. Opazno slabši kontrast in svetilnost. Taka odstopanja so še pri tiskovinah mimo, pri high-techu pa je tole čist nesprejemljivo. Mogel bi bit fajn usekan da bi to požru.

Najbrž sem res rojen pod srečno zvezdo, da izmed vsaj 30 naprav, niti ena ni imela rumenega zaslona. In brez skrbi, med belo in rumeno kar lepo razločim.


Če pri tolkih napravah nisi opazil odstopanj, potem ti z največjo mero samozavesti rečem da ne ločiš med rumeno in belo :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

nekikr ::

Hah, seveda kupu bom nov telefon da ga bom po servisu takoj vlačil. Raje kot to, bom dal naslednjič prednost konkurenci.

Dobro. Tu ti dam prav. Raje kupiš Nexus 5. Morda Galaxy S4. Xperia Z10?
Ampak ne, Apple je edini s problemi, pri ostalih kupci nismo beta testerji.

S tako samozavestjo bi mogoče lahko delal reklame za Renault? Tam tudi buče prodajajo na enako karto ;)

Meizu ::

nekikr je izjavil:

Ampak ne morem se otresti dejstva, da ko nekdo hvali retino so napumpavanja vedno dobrodošla. Takoj ko se nekdo oglasi s številkami, ki applovim izdelkom ne pričajo v prid je pa džumbus.

Spet lažeš. Če pogledaš zgodovino tem na slo-techu boš hitro videl, da so komentraji vedno v stilu: "Naslov teme: Apple predstavil retina zaslone (se pravi na trgu nič podobnega trenutno), komentarji pa: brezveze, jebeni Apple, naj propade itd."
Kot drugo, sam sebe potiskaš v drek. Aktivno. Takoj, ko si začel lagati, da so Applovi zasloni slabi (oz. jih po dolgem in počez prekašajo drugi) si dobil nazaj servirane številke, ki lepo pravijo, da je Apple še vedno prvi. Potem pa svojo laž označiš za "džumbus" drugih.
Vseeno mi je katera stvar ti je ljubša, na penis mi gredo samo te neprestane laži in senzacionalno nabijanje samo zato, ker ti odgriznjeno jabolko ni všeč. Vsaka stvar ima pluse in minuse, če je boljša v nečem je pač boljša, ne ti ne jaz ne bova zato živela nič boljše ali slabše ;)


Dej, preberi še enkrat moj komentar v celoti. Bralno nerazumevanje detected.

In ja, retina od ipad minija je kar precej slabša od nexus7 panela. Asusov ips se hkrati nesramno približa retinam najvišjega ranga in da, za konkretno manjšo ceno. Kar lahko pomeni samo sledeče - če se apple ne podviza in spet sproducira nekaj revolucionarnega, bo retino asus z naslednjimi modeli v celoti povozil.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung in Huawei zakopala bojno sekiro

Oddelek: Novice / Tožbe
55085 (4050) LeQuack
»

Nokia in HTC se ne bosta več tožila

Oddelek: Novice / Tožbe
56073 (5054) Griffith
»

Ostre besede v kalifornijskem sporu med Applom in Samsungom (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
22662124 (53731) Icematxyz
»

Google je prevzel Motorolo Mobility (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
6024709 (22311) PrimozR
»

Google začenja razmišljati o smiselnosti programskih patentov

Oddelek: Novice / Industrijska lastnina
4511791 (10214) Icematxyz

Več podobnih tem