Forum » Izdelava spletišč » Fiksni oglas ob strani
Fiksni oglas ob strani
schumi3 ::
Pozdravljeni,
želel bi, da bi se mi adsense oglas prikazoval tik ob vsebini strani in se bi ob morebitnem prekrivanju podredil vsebini. Do zdaj mi je sicer uspelo vstaviti oglas v sam kot, a jaz bi želel, da bi se prikazoval tik ob strani in bi bil fiksen.
Hvala za morebitno kodo oz. pomoč!
želel bi, da bi se mi adsense oglas prikazoval tik ob vsebini strani in se bi ob morebitnem prekrivanju podredil vsebini. Do zdaj mi je sicer uspelo vstaviti oglas v sam kot, a jaz bi želel, da bi se prikazoval tik ob strani in bi bil fiksen.
Hvala za morebitno kodo oz. pomoč!
- spremenil: schumi3 ()
urosz ::
premalo podatkov si dal, zato je kaj drugega kot priporočit to, skoraj nemogoče:
CSS
CSS
position: fixed;
neoserv ::
Lahko poizkusiš tudi z jQery dodatkom za "sticky" elemente: http://leafo.net/sticky-kit/
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
Matek ::
Poskrbi, da ne boš kršil googlovih smernic za pozicioniranje oglasov, sicer lahko imaš težave.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 344495 (3632) | sunniegoldie |
» | Pomoč pri spletni strani (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8093 (5554) | gepard69 |
» | Izdelava menija? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 7171 (6178) | Jackass |
» | "spreminjujoče se" hiperpovezaveOddelek: Izdelava spletišč | 1019 (921) | overlord_tm |