Forum » Konzole » Xbox 360 - nasveti
Xbox 360 - nasveti
Temo vidijo: vsi
Mojchy_3_ ::
Zdravo! Zelo me je navdušil xbox, ker nasploh obožujem igranje iger. Uporabljala bi ga seveda za igranje iger... Pa me zanima... Koliko je velika povprečno ena igra? Namenjen je za igranje predvsem ne, kaj vse pa lahko še počneš z njem? A si lahko recimo na internetu preko wifija? Koliko velika pa naj bo televizija da bo zares najbolša izkušnja? Res prosim za odgovore, najlepša hvala
Kadar se bogati bojujejo, revni umirajo
- zaklenil: Mavrik ()
rdecaluc ::
Igre so tam okoli velikosti dvoslojnega DVDja. Nekatere jih imajo tudi po več npr. novi Final Fantasy. Torej okoli 7.5GB+.
Z naročnino live lahko igraš prek neta, men se zdi da servisi kot so streaman tv ipd. ne delajo v Sloveniji, lohka pa se motim. Veliko je dobrih XBLA iger. Predvaja filme, ampak le v pravem formatu, podnapisov mi ni nikoli uspelo nastavit (razen hard coded).
TV velikost po izbiri, sam igram na 24" monitorju in mi je kul. V dnevni je tudi večji LCD tv in je tudi super. Edino naštimat je treba na gaming mode, sicer dela igralni plošček z zamikom.
Naročnine je okoli 40€ letno, igre so okoli 60€/kos.
Z naročnino live lahko igraš prek neta, men se zdi da servisi kot so streaman tv ipd. ne delajo v Sloveniji, lohka pa se motim. Veliko je dobrih XBLA iger. Predvaja filme, ampak le v pravem formatu, podnapisov mi ni nikoli uspelo nastavit (razen hard coded).
TV velikost po izbiri, sam igram na 24" monitorju in mi je kul. V dnevni je tudi večji LCD tv in je tudi super. Edino naštimat je treba na gaming mode, sicer dela igralni plošček z zamikom.
Naročnine je okoli 40€ letno, igre so okoli 60€/kos.
Est modus in rebus. ,typos
hojnikb ::
Zdravo! Zelo me je navdušil xbox, ker nasploh obožujem igranje iger. Uporabljala bi ga seveda za igranje iger... Pa me zanima... Koliko je velika povprečno ena igra? Namenjen je za igranje predvsem ne, kaj vse pa lahko še počneš z njem? A si lahko recimo na internetu preko wifija? Koliko velika pa naj bo televizija da bo zares najbolša izkušnja? Res prosim za odgovore, najlepša hvala
a misliš piratizirat ?
#brezpodpisa
St235 ::
Zdravo! Zelo me je navdušil xbox, ker nasploh obožujem igranje iger. Uporabljala bi ga seveda za igranje iger... Pa me zanima... Koliko je velika povprečno ena igra? Namenjen je za igranje predvsem ne, kaj vse pa lahko še počneš z njem? A si lahko recimo na internetu preko wifija? Koliko velika pa naj bo televizija da bo zares najboljša izkušnja? Res prosim za odgovore, najlepša hvala
podpira tudi predvajanje preko mreže po standardu DNLA, kar v kombinaciji z ps3 media serverjem pomeni da lahko predvajaš praktično karkoli (avdio/video/slike).
pri velikosti TVja pa načeloma velja bigger is better. Mal si poglej THX standarde za velikost ekranov. So IMO mal pretirani, sloh ker vsebina na xboxu ni 1080p ampak si v 99% tako ali tako ne boš mogel privoščit dovolj velike televizije :)
Mojchy_3_ ::
Aha, pol bi bila 81 cm diagonala, dovolj ne?
Nevem če bi, ker te pol baje banajo na xbox live, ane?
Nevem če bi, ker te pol baje banajo na xbox live, ane?
Kadar se bogati bojujejo, revni umirajo
Perza ::
če me ne bi finance omejevale, bi imel vsaj 55, še rajši 65 colarja za gledanje hd materiala iz treh metrov. Sedaj imam 47" za približno tako razdaljo in je definitivno premajhen za tisti kino efekt. Sicer pa vsak tv po enem tednu postane premajhen hehe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Perza ()
pokiq ::
tole sem že postal v drugi temi o xbox nasvetih, ki pa se mi vsakič ko jo odprem čudno obnaša (sploh ne pokaže zadnjih odgovorov), tako da bom še tu postal:
Pozdravljeni!
Zanimam se za nakup XBOX360 za igranje Kinect iger (Predvsem imam v mislih kakšni Dance Central 3 za skupinske zabave).
Če vse nadaljno lepo steče, sem se že skoraj dogovoril, da Kinect senzor kupim rabljen od nekoga tu na Slotechu. Ima kdo kakšno pametno misel, na kaj naj pazim pri tem nakupu in kakšna naj bo cena? Je sam senzor potrebno registrirat na kašen account ali kaj podobnega, kar bi mi lahko preprečil uporablat na drugem accountu itd. ?
Zasledil sem, da lahko tudi uporabljam ta senzor priklopljen na PC kot Webcam/Mikrofon in take reči preko Kinect for windows SDK, ima kdo izkušnje s tem?
Seveda tudi računam še kakšni RDR, GTA5 itd., nisem pa velik fan MP špilov, raje imam SP z dobro zgodbo. Na podlagi tega se odločam še, če bi kaki odklep želel ali ne. Verjetno, bom šel kupit novo konzolo, razen če mi kdo da dobro motivacijo za rabljeno.
Gledal sem tisto, ki jo na Amazon.de ponujajo: Link Kdo ve a se pri teh da spremenit jezik iz nemško na angleško? So še kakšne boljše ponudbe?
Pri nas še muller prodaja xboxe, ali so nehali? So še kakšni alternativni prodajalci? Opazil sem da omenjate goblin.si, kaj pa konzolko.si?
Hvala!
PS.:
Aja, pa XBone me ne zanima, kinect implementacija se mi zdi dovolj dobra že na starejših, da bomo lahko užival v dance central, večje denarce pa raje namenim za klasični desktop PC, potem ko Witcher 3 pride ven :)
Pozdravljeni!
Zanimam se za nakup XBOX360 za igranje Kinect iger (Predvsem imam v mislih kakšni Dance Central 3 za skupinske zabave).
Če vse nadaljno lepo steče, sem se že skoraj dogovoril, da Kinect senzor kupim rabljen od nekoga tu na Slotechu. Ima kdo kakšno pametno misel, na kaj naj pazim pri tem nakupu in kakšna naj bo cena? Je sam senzor potrebno registrirat na kašen account ali kaj podobnega, kar bi mi lahko preprečil uporablat na drugem accountu itd. ?
Zasledil sem, da lahko tudi uporabljam ta senzor priklopljen na PC kot Webcam/Mikrofon in take reči preko Kinect for windows SDK, ima kdo izkušnje s tem?
Seveda tudi računam še kakšni RDR, GTA5 itd., nisem pa velik fan MP špilov, raje imam SP z dobro zgodbo. Na podlagi tega se odločam še, če bi kaki odklep želel ali ne. Verjetno, bom šel kupit novo konzolo, razen če mi kdo da dobro motivacijo za rabljeno.
Gledal sem tisto, ki jo na Amazon.de ponujajo: Link Kdo ve a se pri teh da spremenit jezik iz nemško na angleško? So še kakšne boljše ponudbe?
Pri nas še muller prodaja xboxe, ali so nehali? So še kakšni alternativni prodajalci? Opazil sem da omenjate goblin.si, kaj pa konzolko.si?
Hvala!
PS.:
Aja, pa XBone me ne zanima, kinect implementacija se mi zdi dovolj dobra že na starejših, da bomo lahko užival v dance central, večje denarce pa raje namenim za klasični desktop PC, potem ko Witcher 3 pride ven :)
Goblin ::
Kinect ni potrebno registrirati, deluje na vseh Xboxih. Samo preveri, če za tvoj Xbox potrebuješ napajalnik za Kinect ali ne. Cena rabljenih Kinectov bi morala biti okoli 60-70 EUR.
Tudi na PCju lahko uporabljaš Kinect, moraš namestiti gonilnike in obvezno potrebuješ Kinect napajalnik.
Vsi Xboxi so večjezični, ampak pri nakupu iz Amazona v praksi nimaš garancije, saj ne moreš reklamirati preko Microsofta
Tudi na PCju lahko uporabljaš Kinect, moraš namestiti gonilnike in obvezno potrebuješ Kinect napajalnik.
Vsi Xboxi so večjezični, ampak pri nakupu iz Amazona v praksi nimaš garancije, saj ne moreš reklamirati preko Microsofta
http://www.goblin.si
blazdakic ::
pri spletni trgovini goblin sem si bom pomoje kupil konzolo Xbox 360 E Stingray 1000GB + JTAG. trenutno imam ps3 ampak več ne bere iger, zato ga bom dal na popravilo in ga prodal (skupaj z kontroleri,igrami...)
a me nekaj zanima zglede xboxa 360
-ali lahko na njem gledaš filme?
-če lahko kaj pa blureje?
[ Odstranjena vprašanja o piratstvu. -- moderator ]
-ali si na xbox naložiš filme, glasbo, slike...?
-kakšna je razlika oz. katerega priporočate xbox 360 slim ali xbox 360 elite?
-ali je xbox one dosti, dosti, dosti boljši od xbox 360??
a me nekaj zanima zglede xboxa 360
-ali lahko na njem gledaš filme?
-če lahko kaj pa blureje?
[ Odstranjena vprašanja o piratstvu. -- moderator ]
-ali si na xbox naložiš filme, glasbo, slike...?
-kakšna je razlika oz. katerega priporočate xbox 360 slim ali xbox 360 elite?
-ali je xbox one dosti, dosti, dosti boljši od xbox 360??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
Goblin ::
Na Xboxu lahko predvajaš DVD filme iz DVDja, lahko predvajaš DivX filme iz USB ključka ali USB diska. DIrektno preko Xbox ne moreš predvajati mkv filmov, lahko pa jih stremaš preko PCja.
Blu-ray filmov Xbox ne podpira, razen če se konvertirani v WMV format.
Glede vprašanj odklepov ne morem odgovoriti, saj je v nasprotju s pravili na tem portalu.
Odklenjeni Xboxi se res ponavadi prej pokvarijo, saj se več uporabljajo :) Drugače pa ni razlike.
Na Xbox si lahko naložiš slike, glasbo si lahko samo preko CDjev, filme pa si lahko samo z nakupom preko Xbox Live.
Zadnji model Xboxov je Xbox 360E, izmed vseh je zaenkrat najbolj zanesljiv.
Xbox One je konzola nove generacije. Strojno je precej zmogljivejši in igre so grafično bolj privlačne.
Trenutno slabe lastnosti pa so:
-cena je opazno višja
-na voljo je zelo malo iger (za Xbox One cca 20, za Xbox 360 cca 1500)
-igre so dosti dražje
Blu-ray filmov Xbox ne podpira, razen če se konvertirani v WMV format.
Glede vprašanj odklepov ne morem odgovoriti, saj je v nasprotju s pravili na tem portalu.
Odklenjeni Xboxi se res ponavadi prej pokvarijo, saj se več uporabljajo :) Drugače pa ni razlike.
Na Xbox si lahko naložiš slike, glasbo si lahko samo preko CDjev, filme pa si lahko samo z nakupom preko Xbox Live.
Zadnji model Xboxov je Xbox 360E, izmed vseh je zaenkrat najbolj zanesljiv.
Xbox One je konzola nove generacije. Strojno je precej zmogljivejši in igre so grafično bolj privlačne.
Trenutno slabe lastnosti pa so:
-cena je opazno višja
-na voljo je zelo malo iger (za Xbox One cca 20, za Xbox 360 cca 1500)
-igre so dosti dražje
http://www.goblin.si
akonc014 ::
koliko gb bi rabil na xbox 360 e, če bi kupil pet, šest iger (recimo: fifa14, advetures, kinect sports, nike+,nhl13,push the limit)?
prosim komentirajte igre če imate že izkušnje z njimi(prednisti, slabosti,predlogi-predvsem športne igre-.
Hvala.
prosim komentirajte igre če imate že izkušnje z njimi(prednisti, slabosti,predlogi-predvsem športne igre-.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Xbox One (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Konzole | 320623 (20628) | filip007 |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 207228 (84401) | radovednik |
» | PlayStation 4 razkrit (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 23413 (18655) | Doc123 |
» | Playstation 3 ali xbox 360 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 35648 (24843) | Pesimist |
» | xbox,ps2,ps3???Oddelek: Konzole | 2202 (1812) | simone |