Forum » Pomoč in nasveti » Planatronics Gamecom 780 ne delajo (več?)
Planatronics Gamecom 780 ne delajo (več?)
Halfdead987 ::
Pozdravljeni.
Imam zgoraj omenjen USB headset. Do danes je delal normalno,zdaj pa ne več.
Ko ga povežem v PC, ga PC ne zazna.Včasih ga za kakšno sekundo, potem pa se "iztakne".
Glede na to da je v garanciji predlagate da jo uveljavim ali pa probam še pred tem kaj?
Hvala.
Imam zgoraj omenjen USB headset. Do danes je delal normalno,zdaj pa ne več.
Ko ga povežem v PC, ga PC ne zazna.Včasih ga za kakšno sekundo, potem pa se "iztakne".
Glede na to da je v garanciji predlagate da jo uveljavim ali pa probam še pred tem kaj?
Hvala.
- poskusilo klonirati: Spovedinčar ()
bluefish ::
Poškodovane žičke v USB kablu? Vklopi in na mestu priključka ter izhoda kabla iz samih slušalk prepogibaj kabel.
Sem probal. Ni razlike. Slušalke npr. pustim na miru 5min,potem priklopim, 2 sekundi delajo in spet ne delajo več.
bluefish ::
Eh, če so v garanciji, škoda časa za ugotavljanje napake. Nesi na servis in naj uredijo.
Sem sprobal na starem laptopu,ki ima še windows xp.. in dela.. zvoka sicer nisem probal,vendar jih zazna ipd. Na W8 jih sploh ne. NA w7 je normalno delalo,potem ko sem upgrejdal na w8 so nekaj časa delale potem pa ne več..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 prihaja 29. julija (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 68119 (55477) | MrStein |
» | Win 8 / Win 7 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17586 (16078) | solatko |
» | Kako pripraviti HP LaserJet 1010 za delo v Win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2250 (2124) | Frenckie |
» | IE11 tudi za Windows 7Oddelek: Novice / Brskalniki | 11731 (8791) | MrStein |
» | Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostopOddelek: Pomoč in nasveti | 8535 (7741) | Invictus |