Forum » Loža » Inšpekcija
Inšpekcija
gamer12345 ::
Danes okoli 11. ure smo bili v lokalu. Nakar vstopi inšpekcija. Dejali so mi, da sem bil osumljen pitje alkohola. Jaz sem se branil, da sem v lokal šele prišel in da sem pil coca colo in da je pijača imela okus po njej.
Spraševli so me za osebni dokument, ki ga pri sebi nisem imel, zato sem moral sam povedati svoje podatke.
Ko sem jih vprašal česa sem obtožen, so rekli da sem osumljen pitja alkohola.
Zanima me če bom dobil kakšno kazen, ker tam nisem dobil nič.
Spraševli so me za osebni dokument, ki ga pri sebi nisem imel, zato sem moral sam povedati svoje podatke.
- spremenil: Mavrik ()
BALAST ::
smo bili v lokalu
Kaj so pa rekli ostalim gostom?
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
Unknown_001 ::
Kaj si se sploh sel z njimi pregovarjat. Inspektor te nima kaj zaslisevat, pa osebne podatke zahtevat. Ta pooblastila ima samo policija. Inspekcija ima nalogo zgolj preveriti delovanje lokala ali se drzijo predpisov. Ne pricakovat kazni, ker ti je ne morejo dat. Oni lahko samo gostinca prijavijo in to je vse. Drugic ga pa odjebi pa naj se briga zase, on edino kar lahko od tebe zahteva je racun, oz bi mogu tist ki je stregu pokazat na blagajni.
In se nekaj. Preden das zahtevane podatke in pokazes osebno, obvezno preveri ce imajo pooblastila za to.
In se nekaj. Preden das zahtevane podatke in pokazes osebno, obvezno preveri ce imajo pooblastila za to.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Okapi ::
Zanima me če bom dobil kakšno kazen, ker tam nisem dobil nič.Ja, zdaj ko imajo tvoje podatke, bodo mami pisali, da špricaš šolo in piješ alko.
O.
Hayabusa ::
gamer12345 je izjavil:
Danes okoli 11. ure smo bili v lokalu. Nakar vstopi inšpekcija. Dejali so mi, da sem bil osumljen pitje alkohola. Jaz sem se branil, da sem v lokal šele prišel in da sem pil coca colo in da je pijača imela okus po njej.
Se nahajaš v Pakistanu ?
Yohan del Sud ::
Sem ravno hotel vprašat, kakšno je vreme v Džedi, pa me je Hayabusa prehitel.
Kolikor jaz vem pitje šnopca tu okrog ni kaznivo niti za dojenčke.
Drugo je seveda prodaja in strežba alkohola mladoletnim osebam.
Skratka, lahko si "osumljen" pitja alkohola, "obtožen" pa najbrž ne moreš bit za to, tudi če priznaš.
Kolikor jaz vem pitje šnopca tu okrog ni kaznivo niti za dojenčke.
Drugo je seveda prodaja in strežba alkohola mladoletnim osebam.
Skratka, lahko si "osumljen" pitja alkohola, "obtožen" pa najbrž ne moreš bit za to, tudi če priznaš.
www.strancar.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Yohan del Sud ()
jype ::
Okapi> Činkolah
Začuda je blo pa normalno pit kofe, ki je zdravstveno gledano bolj tvegana razvada.
Začuda je blo pa normalno pit kofe, ki je zdravstveno gledano bolj tvegana razvada.
Mipe ::
Kolk si pa star?
Kupuje detektor radarjev, torej mora biti vsaj 18 let, da lahko vozi avto. Bolje zanj, da tudi je.
Zato mi tale zgodba smrdi. Ali laže on ali pa "inšpekcija" ni to, za kar se predstavlja.
No, dopuščam možnost, da izgleda mlajši, kot je. Veliko mlajši.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mipe ()
shadeX ::
Si prepričan da je bila inšpekcija?
EDIT:
Problemi človeštva?
EDIT:
Problemi človeštva?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
gamer12345 ::
Haha. Star sm 17. Zgleda mi kako leto manj ker mam blond lase. Radar detektorje sm pa gledo ker si ga je foter hteu kupit, pa sm mal pouprašo kake mate izkušnje.
Inšpekcija me je dobila prvič, sparševal sem pa zato ker sem pil od 9ih dobil so me ob 13ih pa sm biu kr fajn naduvan, nisem vedo "posledic". doma sploh nebi zvedl če nebi sam fotru povedu.
Inšpekcija me je dobila prvič, sparševal sem pa zato ker sem pil od 9ih dobil so me ob 13ih pa sm biu kr fajn naduvan, nisem vedo "posledic". doma sploh nebi zvedl če nebi sam fotru povedu.
MasterTade ::
Haha in te kar inšpekcija napade pa te obtoži da si v lokalu pil alkoholne pijače?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MasterTade ()
negotiator ::
gamer12345 je izjavil:
Haha. Star sm 17. Zgleda mi kako leto manj ker mam blond lase. Radar detektorje sm pa gledo ker si ga je foter hteu kupit, pa sm mal pouprašo kake mate izkušnje.
Glej, da foter ne bo dirkal po cesti, da ne pride še k njemu kakšna inšpekcija.
All easy problems have already been solved.
Unknown_001 ::
gamer12345 je izjavil:
In še vedno mi ni jasno zakaj si se šel z inšpektorjem menit? On lahko edino lastniku lokala zateži, tebi pa ne more, razen če je bil policist v civilu, kar pa dvomim, ker se policist vedno identificira kot policaj in ne kot inšpektor ki nima nobenih drugih pooblastil, kot da sproži postopek proti lokalu, ČE ugotovi nepravilnosti.
Če se ti še kdaj kaj takega zgodi vedno preveri če ima pooblastila in če ti ne bo dovolj prepričljiv lahko še vedno pokličeš PRAVE policiste ki bodo že povedal če je njihov al ni, al ti bodo pa že po telefonu povedal če ta oseba sploh v njihovem arhivu imen zaposlenih. Če ti rečejo da nima pooblastil ali da ni njihov ga enostavno odjebi ampak možno da boš moral tudi kaj pričat. Vsekakor pa bo blefer takoj ko boš omenil preverjanje na policiji odnehal takoj, ker izdajanje za osebo s pooblastili ali zloraba položaja ni tako nedolžna zadeva.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Šimpanz ::
Lej inšpektor se vsakič legitimira in naredi zapisnik o prekršku. Če nič takega nisi videl te je nekdo nategnil ko mačka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kazenske točke pomoč (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22061 (11382) | krneki0001 |
» | Nov zakonik na ulicah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 20085 (17063) | jrtjtejtt |
» | Državni zbor uzakonil horo legalis (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 10071 (7699) | Trololololo1 |
» | En hribček bom kupil, bom trte sadil... (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7915 (6151) | snow |
» | Kebrov zakonOddelek: Loža | 3368 (2827) | Ikarus |