Forum » Strojna oprema » Zunanji HDD - Partition table problem
Zunanji HDD - Partition table problem
alexa-lol ::
hej, imam Toshibin disk 3TB na kateremu se mi redno Partition tabli uničijo. Ker mi ni uspelo z MBR sem uporabil GUID. Je morda to del težav? GUID sem uporabil ker je disk velik 3TB in je MBR težil oz. bi formatiral do velikosti 2TB.
Če dam v programu Active@ Partition recovery for WIndows mi vse datoteke zazna, stanje diska je Excellent le partition table je invalid.
Gre za zunanji non-boot disk kjer mam filme in datoteke. Kaj bi lahko bilo narobe?
Če dam v programu Active@ Partition recovery for WIndows mi vse datoteke zazna, stanje diska je Excellent le partition table je invalid.
Gre za zunanji non-boot disk kjer mam filme in datoteke. Kaj bi lahko bilo narobe?
MrStein ::
Kaki problem pa tu rešuješ?
Bi rad rešil podatke?
Bi rad povrnil staro stanje?
GPT dela nekje od Window XP 64 bit dalje (leto 2000 "i kusur"), tako da je bolj kot ne preverjena tehnologija.
Bi rad rešil podatke?
Bi rad povrnil staro stanje?
GPT dela nekje od Window XP 64 bit dalje (leto 2000 "i kusur"), tako da je bolj kot ne preverjena tehnologija.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
MrStein ::
Za popraviti samo particijsko tabelo lahko probaš z TestDisk
Motiti se je človeško.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bootcamp ne pokaže v start-upu (MAC)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2237 (2038) | luky |
» | Particioniranje diskaOddelek: Operacijski sistemi | 2371 (2063) | BlaY0 |
» | Seagate napovedal triterabajtni diskOddelek: Novice / Diski | 4185 (3469) | alessio2 |
» | Izbrisana particijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1504 (1504) | Boky |
» | kako spojiti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2064 (1725) | OldSkul |