Forum » Loža » Paket iz Švedske / trajanje
Paket iz Švedske / trajanje
s1m0n ::
A ima kdo kakšno okvirno informacijo kako dolgo traja, da pride paket iz Švedske k nam ?
Je približno isto kot iz VB ? v roku tedna ?.
Je približno isto kot iz VB ? v roku tedna ?.
Machete ::
3-8 delovnih dni od oka. Skratka isto kot povsod iz Eu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
s1m0n ::
Hvala! Recimo, če je bilo poslano včeraj lahko pričakujem, da bo nekje do čet/pet pri meni?
Alamar ::
Odvisno, s katero storitvijo je bilo poslano. Navadno letalsko pismo pride po mojih izkusnjah v povprecju v okrog petih dneh. Ce imas tracking stevilko, lahko sledis.
HyperGL ::
S švedsko pošto nimam izkušenj, jih imam pa z dansko... 2-3 dni za navadno pošiljko iz zakotne vasice na danskem severu do mojega doma (Koper). Res pa je, da se pri njih poštne storitve pošteno plača, vendar delujejo kot je treba! Najbrž je na švedskem isto, skandinavci so pridni kar se teh stvari tiče...
Venomus ::
Dobil sem pakete že skoraj iz povsod iz EU, nahitreje je povprečno iz Nemčije 4 dni, iz Švedske nazadnje je bilo 7 dni, do torka do torka.
#000000 ::
Iz helsinkov brez biločesa dodatnega točno 2 eura za nekje 200g škatlico poslano kot pismo.
kixs ::
Kaj pa iz Izraela?
Me zanima, ce bo prej kot iz Hong Konga
Me zanima, ce bo prej kot iz Hong Konga
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Roaming, mobilni operaterji in odprte meje (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15776 (11217) | vjreh43WAEFS |
⊘ | EU - Evropska Unija ali tekma držav za prevlado na kontinentuOddelek: Problemi človeštva | 2116 (1844) | zee |
» | Seagate RMAOddelek: Pomoč in nasveti | 2490 (1717) | 2x'=2 |
» | Delavnost in ambicije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9296 (8059) | GGGGG |
» | Bo švedska tajna služba lahko prestrezala ves mednarodni promet?Oddelek: Novice / Zasebnost | 10726 (7692) | MrStein |