Forum » Kaj kupiti » hardwareversand.de
hardwareversand.de
gazibo ::
Evo ... v podjetju smo prvič imeli slabo izkušnjo. Pri njih smo v preteklosti že naročil za preko 6000€ robe v skupno 8 naročilih. Vedno brez težav.
Tokrat (14.10.) smo spet kot ponavadi oddali naročilo in jih takoj poklical (na email tud prej nikoli nismo dobili odgovora), da bi poslali račun brez DDV. Ponavadi smo ga dobil še isti ali najkasneje naslednji dan.
No tokrat smo jih klical 3x (vsak dan 1x) in računa brez DDV do danes nismo prejel, tako da smo na koncu (20.10.) robo naročili drugje.
Najbolj smešno pa je, da smo danes prejel od njih email, da bodo skenslali naročilo, ker še niso prejeli plačila.
A je tolk težko narest obrazec, da ti pri računu odbije DDV, če vpišeš davčno številko?
Meh.
Ah poznamo, https://slo-tech.com/forum/t588643/p450...
Imajo dobro ponudbo samo izvrsitev bi lahko bila boljsa.
denis9 ::
Herne-Boernig, Germany 28/10/2014 1:21 Departure Scan
Herne-Boernig, Germany 27/10/2014 21:11 Origin Scan
Germany 27/10/2014 8:16 Order Processed: Ready for UPS
Če jaz prav zastopim, naj bi preko aviona sedaj to letelo nekam v Italijo? Ali kako gre ta proces?
Se pravi so v Herne-Boernig, Germany odposlali naprej, zdej se čaka, če lahko tako rečem, check in robe?
ko sm js naročal
Brnik, Slovenia 07/24/2014 11:37 A.M. Delivered
07/24/2014 7:48 A.M. Out For Delivery
07/24/2014 7:48 A.M. Import Scan
07/24/2014 7:28 A.M. Out For Delivery
07/24/2014 7:24 A.M. Arrival Scan
Bologna, Italy 07/24/2014 1:30 A.M. Departure Scan
Bologna, Italy 07/23/2014 7:30 P.M. Arrival Scan
Herne-Boernig, Germany 07/23/2014 2:26 A.M. Departure Scan
Herne-Boernig, Germany 07/22/2014 9:22 P.M. Origin Scan
Germany 07/22/2014 7:44 A.M. Order Processed: Ready for UPS
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: denis9 ()
chucki ::
Mene pa zanima, kako dolgo (rabi)potuje paket nazaj do njih. Namreč, neko stvar (grafično zaradi coila) bi zamenjal. Pa preko koga gre to (UPS, DHL, kdo tretji)? Če ima kdo izkušnje, bi bil hvaležen.
S kolegom sma 2x reklamirala različne izdelke.. V roku okoli 14 dni je prišel paket nazaj. Če se ne motim gre preko DHL, ampak ti neseš na Pošto Slovenije...
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
defstar ::
Pričakuj robo doma v četrtek. Ja, gre v Bologno, od tam na Brnik. Potem pa do tebe. Vmes to ta skeniranja, etc. A res nima noben izkušenj glede pošiljanja izdelka za zamenjavo?
Mene pa zanima, kako dolgo (rabi)potuje paket nazaj do njih. Namreč, neko stvar (grafično zaradi coila) bi zamenjal. Pa preko koga gre to (UPS, DHL, kdo tretji)? Če ima kdo izkušnje, bi bil hvaležen.
S kolegom sma 2x reklamirala različne izdelke.. V roku okoli 14 dni je prišel paket nazaj. Če se ne motim gre preko DHL, ampak ti neseš na Pošto Slovenije...
Aha, hvala. Sm poslal danes. Do konc tedna bo gorih, potem pa odvisno od zaloge izdelka. Pomoje bi lahko bilo do konca naslednjega tedna nazaj (če bo zaloga. Aja, men so poslali preko UPS drugače. Slediš pa tako preko številke.
m0LN4r ::
Drugače pa tukaj je še moj postopek zamenjave 5. točka: https://slo-tech.com/forum/t588643/p435...
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
chucki ::
Menda je res bil UPS, ne spomnim se točno, v glavnem vse poteka zelo hitro, če je izdelek na zalogi :)
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
promixer ::
Brnik, Slovenia 29/10/2014 7:46 Out for Delivery
29/10/2014 7:46 Import Scan
29/10/2014 6:38 Destination Scan
29/10/2014 6:35 Arrival Scan
Bologna, Italy 29/10/2014 0:59 Departure Scan
29/10/2014 0:45 Arrival Scan
Milano, Italy 28/10/2014 21:55 Departure Scan
28/10/2014 18:00 Arrival Scan
Je pa res hitro steklo :D Sedaj samo še čakam da me pokliče, kdaj bo doma dostava :D
Je pa res hitro steklo :D Sedaj samo še čakam da me pokliče, kdaj bo doma dostava :D
fireX88 ::
okoli 11ih so mene klicali v Petek prejšnji teden, pa sem iz Črnomlja doma (dokaj daleč od lj)
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
mailer ::
Je še kdo opazil, da so šle cene zadnji teden za nekaj % gor?
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
promixer ::
Brnik, Slovenia 29/10/2014 7:46 Out for Delivery
Že dobil domov, okoli 10:30 :D
Drugače pa tukaj je še moj postopek zamenjave 5. točka: https://slo-tech.com/forum/t588643/p435...
Ja vem, se opravićujem. Čisto spregledal :) . V glavnem, ta številka za sledenje, se lahko spremlja samo preko pošte slovenije ali tudi v tujino(sledenje pošiljke)? Ker ups ima drugačne cifre. Mal čudno, ker že nekaj dni stoji na lokalni pošti sodeč po sledenju.
fireX88 ::
kaj to sprašuješ za vračilo artiklov?
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fireX88 ()
Hmm, jaz sem pozneje lahko preveril tudi preko DHL z isto številko, seveda šele ko pride do/na DHL/UPS oz. na nalepki ni pisalo nič?
Kontaktiraj pošto, zakaj ne gre naprej.
Kontaktiraj pošto, zakaj ne gre naprej.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Juzh ::
Moje izkušnje so pretežno dobre:
Prvič sem naročal že leta 2012, ko je vse skupaj šlo še prek dhl/pošte slovenije. Naročil, dobil račun, plačal. Naročilo je blo oddano dhlu v še isti dan, nato pa sem več kot 14 dni čakal na dostavo. Poštinina je bla takrat še 20 evrov. Nato sem dobil 1 paket z ohišjem v petek, drugega z vso ostalo robo pa v torek naslednji teden.
V letu 2014 je naročilo različne količine robe še 5-6 kolegov, vsi brez večjih problemov. 2 krat se je zgodilo, da ko se je naročilo že plačalo potem nenadoma kakšnega izdelka ni bilo na zalogi in se je moglo čalat kakšen teden. Pri enem naročilu pa so kar poslali mail, da izdelka ne morejo dobiti in naj se odločim za nek drug artikel za isto ali manjšo ceno, nakar gre preveč plačan denar na dobroimetje, ki ga lahko kasneje ponucaš.
Odkar so šli na ups je dostava veliko hitrejša. Pri naročilih kjer je blo vse na zalogi je folk dobival v 3 dneh od datuma plačila.
Ma pa en kolega zdle mal bolj čudne probleme: naročil je nekaj robe + ekran. Še isti dan ko so prejeli plačilo je napisalo da so poslali 1 paket. Danes (2 dni kasneje) je dobil ta paket in v njem je samo monitor. Grafa iznenada ni več na zalogi, čeprav je v času plačila bila (nadležno ko hudič to počasno updejtanje zalog). Čudno se mi zdi, da so mu poslali samo 1 paket in ne vsega skupaj, tako kot pri vseh prejšnjih naročilih ko kaj ni bilo na zalogi. Enkrat je imel en kolega 3 pakete na čakanju zaradi manjkajočega ohišja in niso pošiljali 1 in po 1.
Razložim kako se vse skupaj razvije.
Sicer pa zaenkrat še nihče ni vračal robe, tko da glede reklamacij ne vem nič. Meni vse dela že več kot 2 leti.
Prvič sem naročal že leta 2012, ko je vse skupaj šlo še prek dhl/pošte slovenije. Naročil, dobil račun, plačal. Naročilo je blo oddano dhlu v še isti dan, nato pa sem več kot 14 dni čakal na dostavo. Poštinina je bla takrat še 20 evrov. Nato sem dobil 1 paket z ohišjem v petek, drugega z vso ostalo robo pa v torek naslednji teden.
V letu 2014 je naročilo različne količine robe še 5-6 kolegov, vsi brez večjih problemov. 2 krat se je zgodilo, da ko se je naročilo že plačalo potem nenadoma kakšnega izdelka ni bilo na zalogi in se je moglo čalat kakšen teden. Pri enem naročilu pa so kar poslali mail, da izdelka ne morejo dobiti in naj se odločim za nek drug artikel za isto ali manjšo ceno, nakar gre preveč plačan denar na dobroimetje, ki ga lahko kasneje ponucaš.
Odkar so šli na ups je dostava veliko hitrejša. Pri naročilih kjer je blo vse na zalogi je folk dobival v 3 dneh od datuma plačila.
Ma pa en kolega zdle mal bolj čudne probleme: naročil je nekaj robe + ekran. Še isti dan ko so prejeli plačilo je napisalo da so poslali 1 paket. Danes (2 dni kasneje) je dobil ta paket in v njem je samo monitor. Grafa iznenada ni več na zalogi, čeprav je v času plačila bila (nadležno ko hudič to počasno updejtanje zalog). Čudno se mi zdi, da so mu poslali samo 1 paket in ne vsega skupaj, tako kot pri vseh prejšnjih naročilih ko kaj ni bilo na zalogi. Enkrat je imel en kolega 3 pakete na čakanju zaradi manjkajočega ohišja in niso pošiljali 1 in po 1.
Sicer pa zaenkrat še nihče ni vračal robe, tko da glede reklamacij ne vem nič. Meni vse dela že več kot 2 leti.
N3jc ::
Pozdravljeni! Nameravam kupiti nov računalnik in si ga želim kupiti preko hardwareversand.de, ker so komponente cenejše kot pri nas v Sloveniji. Zanima me koliko davka bom moral plačati npr. za nakup celotnega računalnika(nameravam zanj dati cca. 1000-1200EUR) ker kot sem neki bral na njihovi strani naj bi bil VAT za v Slovenijo 22%? In še zanima me koliko me bo stala poštnina in če se potem vse skupaj raje kupi pri nas?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: N3jc ()
TehDucky ::
Sej smo v Evropi, ne ceno ki je tam na pisana ne boš plačeval dodatnega davka. Kolikor jaz vem tiste 2-3% davka ne plačuješ. Enostavno je pač tako, da v EU plačaš davek v državi kjer je kupljeno.
Glede poštnine je 20€.
http://www.hardwareversand.de/en/infoag... Sicer pa si tukaj preberi 3 in 4 točko.
Glede poštnine je 20€.
http://www.hardwareversand.de/en/infoag... Sicer pa si tukaj preberi 3 in 4 točko.
denis9 ::
Nič ti ni treba dodanto plačat. Plačaš komponente + dostavo (10.99EUR)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: denis9 ()
Sej jaz osebno imam tudi pozitivno izkušnjo. Naročil, plačal, dobil vse vredu. Edino sm čakal en izdelek, ki ga ni bilo na zalogi (ampak to je bilo zaradi izjemno velikega povpraševanja ob izidu gtx 970 grafičnih kartic, ki jih še zdaj kronično primankuje po trgovinah v evropi in svetu :D ) . Zato mi niso poslali vsak izdelek posamezno, ampak sem dobil vse v 2 paketih (en za ohišje, drug za komponente).
@ N3jc: plačaš toliko koliko ti kaže na zadnjem koraku naročila (vključena poštnina, davek vse). Kasneje se nič ne plača dodatno (edino če dodatno dodaš kak izdelek v paket po plačilu računa predno je šel paket ven, etc)
Sej jaz osebno imam tudi pozitivno izkušnjo. Naročil, plačal, dobil vse vredu. Edino sm čakal en izdelek, ki ga ni bilo na zalogi (ampak to je bilo zaradi izjemno velikega povpraševanja ob izidu gtx 970 grafičnih kartic, ki jih še zdaj kronično primankuje po trgovinah v evropi in svetu :D ) . Zato mi niso poslali vsak izdelek posamezno, ampak sem dobil vse v 2 paketih (en za ohišje, drug za komponente).
@ N3jc: plačaš toliko koliko ti kaže na zadnjem koraku naročila (vključena poštnina, davek vse). Kasneje se nič ne plača dodatno (edino če dodatno dodaš kak izdelek v paket po plačilu računa predno je šel paket ven, etc)
No, saj kolega tudi čaka 970 gtx =D še od gigabyta po vrhu.
Je pa priklopu monitor, ki ga je dobu in ima 1 mrtev (črn) pixel in je tip razumno sedaj penast (prva izkušnja s trgovino pa to). Se da tak zaslon reklamirat zaradi 1 dead pixla?
lonewolf_ ::
N3jc, če naročaš prvič lahko dodaš še voucher kodo za 5EUR pa še nekaj prišparaš.
edit: glede na to, da boš kupoval za 1000+EUR mislim, da se lahko upošteva tudi kupon (voucher) za 20EUR. Plačal boš pa tisto ceno, ki bo na računu, noben davek se ne bo prišteval. Ne splača se najbolj kupovat pri nas. Pravkar sem naročil 3 komponente, za katere bi pri nas dal 200EUR, gori pa sem skupaj s poštnino plačal 167EUR... Pa še v treh dneh bo dostavljeno (če gledaš tisto kar je zeleno-na zalogi).
edit: glede na to, da boš kupoval za 1000+EUR mislim, da se lahko upošteva tudi kupon (voucher) za 20EUR. Plačal boš pa tisto ceno, ki bo na računu, noben davek se ne bo prišteval. Ne splača se najbolj kupovat pri nas. Pravkar sem naročil 3 komponente, za katere bi pri nas dal 200EUR, gori pa sem skupaj s poštnino plačal 167EUR... Pa še v treh dneh bo dostavljeno (če gledaš tisto kar je zeleno-na zalogi).
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lonewolf_ ()
GTX970 ::
Juzh
Odvisno v kateri razred spada monitor.
S tem orodjem lahko preveriš ostale barve
http://www.astris.com/dpl/
Odvisno v kateri razred spada monitor.
S tem orodjem lahko preveriš ostale barve
http://www.astris.com/dpl/
yayo ::
No, saj kolega tudi čaka 970 gtx =D še od gigabyta po vrhu.
Je pa priklopu monitor, ki ga je dobu in ima 1 mrtev (črn) pixel in je tip razumno sedaj penast (prva izkušnja s trgovino pa to). Se da tak zaslon reklamirat zaradi 1 dead pixla?
Kolikor vem je garancija na dead pixle odvisna od proizvajalca, verjetno tudi piše na Manualu/garancijskem listu.
Trgovina nima pojma kakšen monitor je v škatli iz kitajske. Slovenska logika spet. Lahko se doplača za preverjanje monitorja preden ti ga pošljejo, ampak to pomeni odpiranje škatle in vklop.
Shakey ::
Men se je super izteklo. Naročil za 1K € komponent, dobil v enem tednu, sestavil, prišparal za novi Dell U2412M :-)
Volta ::
Tudi jaz sem včeraj sestavil skupaj nove komponente kupljene pri hardwareversand.de (Intel Xeon E3-1231v3, Gigabyte GA-H97-HD3, 2x4GB Crucial Ballistix Sport, pa še par manjših zadev) in zaenkrat vse deluje tipi top. Stvar sem naročil prejšnji teden v ponedeljek popoldan, plačilo so prejeli v sredo, roba je bila na zalogi, morali so jo le pripeljat iz skladišča (2dni). V soboto so dali elektronsko prijavo pošiljke na DHL in jim jo v ponedeljek dostavili. Včeraj (v sredo) okoli 12 sem že imel paket doma. Zaenkrat nimam pripomb, le pohvale. Tisto kar obljubljajo tudi izpolnijo, tako da bom v prihodnosti sigurno še kaj naročil pri njih :)
petrus ::
A bo kdo iz Štajerske v bližnji prihodnosti kaj naročeval? Bi en izdelek za 10€ zraven vzel.
stati inu obstati
lonewolf_ ::
3 dni si prepozen.. http://prntscr.com/51jvfu
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
xxurban ::
Opazil sem naslednjo akcijo: http://www.hardwareversand.de/gigabyte-... . To pomeni da resno dobiš 2 matični za ceno ene?
Dr_M ::
A ti res mislis, da bi dobil dve plati za ceno ene?
Malo bolje preberi, kaj ta akcija pomeni.
http://www.guru3d.com/news-story/gigaby...
Malo bolje preberi, kaj ta akcija pomeni.
http://www.guru3d.com/news-story/gigaby...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()
Das für den Austausch zugelassene Mainboard muss funktionsfähig sein und inklusive dem kompletten Zubehör und Originalverpackung an GIGABYTE zurückgesendet werden.
Erst nach dem Eingang des auszutauschenden Boards und dem Eingang einer ggf. notwendigen Differenzzahlung kann der Versand des Upgrade-Modells erfolgen.
NE ne dobiš.
Dobiš eno recimo za 90€ in ko boš upgrejdal na eno za 200€ moraš tole poslat nazaj z vso pripadajočo opremo in mora biti delujoče pa razliko doplačat in potem dobiš novo.
Lepo se sliši, samo pogoji so zaJ
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Če koga zanima:
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
No, kolega je dobil naslednji dan vso robo v drugem paketu. Zmešnjava je nastala seveda, ker ni pisalo, da sta v tranzitu 2 paketa, ampak samo 1. Monitor je pa sedaj razvil že 2 mrtva pixla, tko da bo vsekakor poslal nazaj.
Dr_M ::
Če koga zanima:
Bedna fora.
Na newegg dobivajo kode se za mesec oktober.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
blabla1 ::
Je imel že kdo podobne težave? Tri dni nazaj plačal s paypalom, stvar na zalogi. Nobenega potrdila o odpremi zadeve. Ne odgovarjajo na maile. Lahko pozabim denar?
yayo ::
Lonsarg ::
A ima kdo izkušnje kako reagirat ko sem dobil S3 pa notri ni bilo baterije... A mi bodo verjeli na besedo? Predvsem pa rabim najprej nekoga z S3 da sprobam če sploh dela...
Piše mi samo da sem plačal:
Your payment conclusion via PayPal was confirmed us.
Stvar je bila na zalogi ko sem naročal, zdaj pa več ni na zalogi. So oni takrat dejansko še imeli tisti kos v zalogi ali je možno da niso posodobili zalog?
Stvar je bila na zalogi ko sem naročal, zdaj pa več ni na zalogi. So oni takrat dejansko še imeli tisti kos v zalogi ali je možno da niso posodobili zalog?
Evo, so mi odpisali po štirih dneh. Skratka, prva izkušnja s trgovino je zelo slaba. Artikel je bil in stock (na zalogi), naročim, plačam. Odgovor na emaile pride po štirih dneh, da artikla ni na zalogi in bo za počakat. Zdaj jim bom samo napisal za refund in v tej trgovini več ne kupim nikoli nič, razen če bo 10%+ ceneje. :)
Piše mi samo da sem plačal:
Ja o zalogah smo že debatirali, verjetno ne preverjajo vsako minuto, naročila/spletna stran/skladišče/dobavitelj. Ali misliš, da si edini naročil to zadevo?
Vglavnem za naslednjič predlagam AGT, so zelo ugodni ali pa mlacom, kjer piše 2-10 ali 10-30 dni.
Ali pa mimovrste, kjer imaš status "na zalogi" in datum dobave v petek :) ali "na zalogi pri dobavitelju" datum dobave +10dni ali pa gumb "zanima me" :)
Mislim funny, da nebo pomote :D
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
qwea ::
"Funny" je to da nekaj naročiš in plačaš, kar je na zalogi in potem čakaš npr. 3 tedne da odpošljejo. Sem imel podobno izkušnjo kot blabla.
Taka velika trgovina (odlična ocena na idealo.de) bi lahko imela to urejeno, da ko je status "na zalogi" je stvar res na zalogi. Razumem, da razne kufer firme majo vse na zalogi in te potem nategujejo z dobavo (biznis je biznis) - ampak to lahko naredijo samo enkrat. Malo več organizacije bi pričakoval od hardwareversand. In tudi to, da ne odpišejo v 24h je dandanes nesprejemljivo. Vidim, da ima večina tu gor dobre izkušnje, ampak jaz pravim da je hardwareversand PODPOVPREČNA SPLETNA TRGOVINA. Toliko, če se bo kdo odločal za prvi nakup (kot sem se sam) in bo šel preverit ta forum.
Lonsarg ::
Hardwareversand že poskrbi, da piše na zalogi, če je na zalogi. Sam lahko je ob času oddaje naročila v obdelavi še 10 naročil za isti artikel in ta naročila imajo prednost. Obdelava naročil v real time pa stane...
Jaz ti pa po vem da ne obstaja cenovno primerljiva trgovina, ki bi imela boljši customer izkušnjo od hardwareversand.de(no mogoče amazon, ampak samo za določene artikle). To pač stane in če vam tveganje, da neka stvar kljub temu da piše na zalogi ne bo več na zalogi, ko pride vaše naročilo na vrsti za obdelavo in če vas moti par dni odziva preko emaila, potem pač izberite dražje trgovine.
95% trgovin z enakimi cenami kot hardwareversand.de dela MNOGO hujše zadeve, kot zgolj počasne reakcije. Zelo pogosto je tudi tveganje, da pride do nerazrešenega problema, kjer te lepo nategnejo po domač povedan, ali pa tudi da dejansko namerno nategujejo z zalogami itd.
Tak da hardwareversand spada v rang trgovin: "najceneje možno, da še ni nateg in podobnih večjih problemov z počasnimi reakcijami ob izrednih dogodkih(težko dobavljivi artikli, dogovori izven avtomatiziranega sistema torej ročno preko mailov, itd.)" in takih trgovin ni tako veliko.
Jaz ti pa po vem da ne obstaja cenovno primerljiva trgovina, ki bi imela boljši customer izkušnjo od hardwareversand.de(no mogoče amazon, ampak samo za določene artikle). To pač stane in če vam tveganje, da neka stvar kljub temu da piše na zalogi ne bo več na zalogi, ko pride vaše naročilo na vrsti za obdelavo in če vas moti par dni odziva preko emaila, potem pač izberite dražje trgovine.
95% trgovin z enakimi cenami kot hardwareversand.de dela MNOGO hujše zadeve, kot zgolj počasne reakcije. Zelo pogosto je tudi tveganje, da pride do nerazrešenega problema, kjer te lepo nategnejo po domač povedan, ali pa tudi da dejansko namerno nategujejo z zalogami itd.
Tak da hardwareversand spada v rang trgovin: "najceneje možno, da še ni nateg in podobnih večjih problemov z počasnimi reakcijami ob izrednih dogodkih(težko dobavljivi artikli, dogovori izven avtomatiziranega sistema torej ročno preko mailov, itd.)" in takih trgovin ni tako veliko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 190813 (385) | Machete |
» | MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Kaj kupiti | 494384 (8382) | fireX88 |
! | Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 409648 (76245) | Nwanko |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 286412 (121198) | darkolord |
» | Grafična kartica R9 280xOddelek: Kaj kupiti | 5924 (5285) | PeroM3 |