» »

Kateri laptop do 700 EUR?

Kateri laptop do 700 EUR?

M323SBA ::

Zdravo.

Budget je maksimalno 700 EUR, rabi ga punca za službo (šola), torej tekst, kak video. Dobro je, da je opremljen z vsemi I/O, torej VGA out je mus (HDMI tudi zaželjen), da je i5 CPU, 4GB RAM je dovolj, CD/DVD tudi mora bit. 14'' ali 15''.

Išče se nekaj konkretnega, zdaj nama počasi crkuje en dell, s katerim nisva ravno zadovoljna. Mora biti 100% mobilen in vzdržljiv, da vsak dan migrira tja in nazaj. Razmišljal sem o thinkpadu, vidim sicer da je E-serija brez roll-cagea za matično. To me zdaj malo žalosti, ker T serije so drage ko pes.

Neki tajvanci in to me ne zanima, zato mi ne ponujat kakih asusov in acerjev. Rabiva laptop, ki bo imel tudi nek konkreten support, da se lahko kak rezervni del tudi dobi. Pa da je čim manj cenene plastike v njem, ker mi gre na jetra, ko začnejo škripat.

Kaj drugega kot lenovo trenutno ne gledam, ugotavljam pa, da jih bom počasi izčrpal konkretno. Na kakega HP ne bi šel, naj raje delajo printerje dalje (njihove tipkovnice pa touchpadi mi spravijo dlake pokonci). Kateri je še poleg slavnih thinkpadov the daddy of laptops?

Hvala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uporabniki ThinkPadov-Lenovo in Elitbookov - HP

Oddelek: Pomoč in nasveti
222152 (1230) MIHAc27
»

V premislek pred nakupom novega prenosnika

Oddelek: Kaj kupiti
417866 (6085) zmaugy
»

najboljši vrhunski prenosnik za okoli 1500€

Oddelek: Pomoč in nasveti
252873 (2377) solatko
»

Apple iPad - povzetek (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
34534793 (23041) Bor H
»

Lenovo odgovarja na raziskavo o zanesljivosti prenosnikov (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
11510491 (8038) Utk

Več podobnih tem