Forum » Programska oprema » Gonilniki za HP Envy dv7-7335
Gonilniki za HP Envy dv7-7335
cocy17 ::
Pozdravljeni,
pred kakšnim mescom sem kupil nov prenosnik HP Envy dv7-7335. Na njem so bili naloženi windowsi 8. Ker mi osmica ni preveč pri srcu sem se danes odločil da na prenosnik naložim win7...to sem storil ampak naletel na en velik problem. Gonilnikov za ta prenosnik za win 7 enostavno ni. Preden sem zbrisal osmico sem naredil screenshote v device managerju za vsak slučaj. Mi lahko kdo karkoli pomaga?
pred kakšnim mescom sem kupil nov prenosnik HP Envy dv7-7335. Na njem so bili naloženi windowsi 8. Ker mi osmica ni preveč pri srcu sem se danes odločil da na prenosnik naložim win7...to sem storil ampak naletel na en velik problem. Gonilnikov za ta prenosnik za win 7 enostavno ni. Preden sem zbrisal osmico sem naredil screenshote v device managerju za vsak slučaj. Mi lahko kdo karkoli pomaga?
shinko ::
Zdravo,
ja, pri novih prenosnikih se velikokrat zgodi da proizvajalci sploh ne delajo več gonilnikov za Win7. Sem imel enak problem tudi pri enem HP-ju.
Upam, da nisi kompletno sformatiral disk, ker potem je šla tudi Recovery particija in Win8 ter vsi gonilniki.
Če boš imel srečo boš morda našel gonilnike "ročno": v device managerju desni klik na napravo za katero nimaš gonilnika, desni klik, lastnosti, podrobnosti, ID-ji strojne opreme in zadnjo vrstico skopiraj v google. Na strani od Driver Identifer se da marsikaj najti.
LP
ja, pri novih prenosnikih se velikokrat zgodi da proizvajalci sploh ne delajo več gonilnikov za Win7. Sem imel enak problem tudi pri enem HP-ju.
Upam, da nisi kompletno sformatiral disk, ker potem je šla tudi Recovery particija in Win8 ter vsi gonilniki.
Če boš imel srečo boš morda našel gonilnike "ročno": v device managerju desni klik na napravo za katero nimaš gonilnika, desni klik, lastnosti, podrobnosti, ID-ji strojne opreme in zadnjo vrstico skopiraj v google. Na strani od Driver Identifer se da marsikaj najti.
LP
cocy17 ::
Na žalost sem ga čisto sformatiral kajti windows 8 mi je pobrala vse živce. Drugače pa že komp laufa...po večini sem ročno našel vse driverje. Če bom še kaj potreboval pa pišem.
Hvala in LP
Hvala in LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 445177 (10858) | jedateruk |
» | Konec podpore za Windows 7 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 74310 (66560) | dr.Akula |
» | Lenovo ThinkPad E530C - kako vzpostaviti brezžično povezavo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3975 (1425) | ekran |
» | Windows 8 je tu (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 67243 (51176) | HupChup |
» | POMOČ s driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 4998 (4812) | gantar8 |