» »

Kako radar ugotovi identiteto motoristov?

Kako radar ugotovi identiteto motoristov?

gamogon ::

Razmišljal sem, kako je pravzaprav s tem, ko radar ugotovi prehitro vožnjo motorista. Pri avtomobilu je, namreč, reg. tablica spredaj in zadaj pa še obraz se vidi, zato ni problem.
Pri motoristih je pa tablica samo zadaj (torej je radar ne vidi) + obraz se zaradi čelade ne razpozna.

Ima kdo kakšne informacije kaj policisti naredijo v tem primeru oz. ali lahko sploh motoristi dobijo kazen (in če, kako) če jih opazi radar?

mr1two ::

Motoristi ne dobivajo kazni, razen če je radar zadaj in je tablica vidna.
Kazen vedno napišejo na lastnika vozila in če ne moreš dokazati, da si bil takrat kot lastnik nekje drugje, bo treba plačati.
Tudi v avtomobiluni nujno videti kdo vozi, zato moraš dokazovati svojo nedolžnost, če je to slučaj.
Uporaba troblje v avtu povzroči krčenje možganov.

AndrejS ::

Pametni motoristi nimajo tablice !

Mravlek ::

Ja kot si ti AndrejS.....
V čem je bistvo življenja? Ups...bistvo računalnika! To je zdaj vprašanje?

Vikking ::

AndrejS je izjavil:

Pametni motoristi nimajo tablice !

Takšni nimajo kaj iskati na cesti. Pravzaprav takšni izstrelki povzročajo največ preglavic z svojim obnašanjem. Ter na nas, resne motoriste, mečejo slabo luč oz. kot da so vsi motoristi objestneži.
Na koncu pa ti objestneži naredijo par 100km na leto, medtem ko resni motoristi 10.000km na leto.

Drugače pa se bolj prakticira ukrivljanje tablic kot pa neuporaba le-te.

Assass1n ::

Meni je dal 160€ kazni, ker sem imel tablico pod previsokim kotom :) nisem imel namena skrivat, tko je bla odkar sm ga imel pa še pes je čez garažo hodu pa mi dodatno krivil iz repom hehe
Drugač pa ja, slika od zadaj in je kazen, od spredaj pa nimajo kej ker ne vejo kdo je
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Omejitve hitrosti za motoriste (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
17334203 (28431) bluefish
»

Takojšen odvzem motorja (strani: 1 2 3 )

14125636 (19955) solatko
»

Loviti ali ne loviti motoriste? (strani: 1 2 )

6313320 (11491) strup121
»

Kazni za motoriste

Oddelek: Loža
63138 (2828) msjr
»

kazen zaradi nehomologiranega izpušnega lonca (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9933844 (12148) Mehmed

Več podobnih tem