» »

NVIDIA driver? problem

NVIDIA driver? problem

bdx ::

Zivjo!

Par dni nazaj so me začeli zajebavati driverji od Nvidie. Katerikoli špil zalaufam mi po parih sekundah vrže ven error: http://shrani.najdi.si/?e/fc/3K74wSuO/m...
Imam GeForce GTX560Ti. Probal sem instalirati starejse, novejse, najnovejse driverje, vedno ista stvar. Formatiral sem računalnik, ista stvar. Zdaj sumim, da niso driverji, ampak da je šla grafična u kurac. ;) Temperatura je normalna, v winsih 35~ °C.

Zgleda pa približno tako: igram samo 2 igri, World of Warcraft in Dota2. Pri obeh je ista zadeva. V menuju še normalno dela, čim dejansko pridem v špil se mi pa pokaže črn zaslon, zvok pa normalno dela v ozadju, obenem pa vrže tist error z driverji.

Mi preostane kaj postoriti? Nesem računalnik na popravilo? Kupim novo grafo? Hvala za pomoč!
progamer

hojnikb ::

kake so temparature grafe ob loadu ?

čist možno, da je fuč grafika..
#brezpodpisa

Ne bi ti znal povedati, ker vrže dokaj hitro ven iz špila. Ampak, ko sem pustil nekaj časa v menuju je bila okoli 55C. Pa nikoli nisem nič overclockal, vse je še stock.
progamer

zna bit da je jedro fuč. če maš garancijo na grafo, jo pač dej zamenjat.
#brezpodpisa

Pomoje ni več garancije. Komp sem kupil februarja 2011. :P
progamer

though luck then..
#brezpodpisa

[D]emon ::

To se slisi kot defektna kartica. Ce racunalnika nimas v garanciji, ti kaj dosti ne preostane. Vseeno poskusi s kako drugo (magari sposojeno) graficno preden nabavljas novo, ziher je ziher.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik zmrzne pri igranju iger

Oddelek: Pomoč in nasveti
487297 (6430) yero7
»

Problem z igranjem iger- Directx

211692 (1372) Venta20
»

Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
516848 (5293) ncc2000
»

ATI Radeon HD3870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Strojna oprema
43528803 (18742) smarty
»

VPU Recover????

151800 (1458) fahrenGONE

Več podobnih tem