Forum » Pomoč in nasveti » NVIDIA driver? problem
NVIDIA driver? problem
bdx ::
Zivjo!
Par dni nazaj so me začeli zajebavati driverji od Nvidie. Katerikoli špil zalaufam mi po parih sekundah vrže ven error: http://shrani.najdi.si/?e/fc/3K74wSuO/m...
Imam GeForce GTX560Ti. Probal sem instalirati starejse, novejse, najnovejse driverje, vedno ista stvar. Formatiral sem računalnik, ista stvar. Zdaj sumim, da niso driverji, ampak da je šla grafična u kurac. ;) Temperatura je normalna, v winsih 35~ °C.
Zgleda pa približno tako: igram samo 2 igri, World of Warcraft in Dota2. Pri obeh je ista zadeva. V menuju še normalno dela, čim dejansko pridem v špil se mi pa pokaže črn zaslon, zvok pa normalno dela v ozadju, obenem pa vrže tist error z driverji.
Mi preostane kaj postoriti? Nesem računalnik na popravilo? Kupim novo grafo? Hvala za pomoč!
Par dni nazaj so me začeli zajebavati driverji od Nvidie. Katerikoli špil zalaufam mi po parih sekundah vrže ven error: http://shrani.najdi.si/?e/fc/3K74wSuO/m...
Imam GeForce GTX560Ti. Probal sem instalirati starejse, novejse, najnovejse driverje, vedno ista stvar. Formatiral sem računalnik, ista stvar. Zdaj sumim, da niso driverji, ampak da je šla grafična u kurac. ;) Temperatura je normalna, v winsih 35~ °C.
Zgleda pa približno tako: igram samo 2 igri, World of Warcraft in Dota2. Pri obeh je ista zadeva. V menuju še normalno dela, čim dejansko pridem v špil se mi pa pokaže črn zaslon, zvok pa normalno dela v ozadju, obenem pa vrže tist error z driverji.
Mi preostane kaj postoriti? Nesem računalnik na popravilo? Kupim novo grafo? Hvala za pomoč!
progamer
bdx ::
Ne bi ti znal povedati, ker vrže dokaj hitro ven iz špila. Ampak, ko sem pustil nekaj časa v menuju je bila okoli 55C. Pa nikoli nisem nič overclockal, vse je še stock.
progamer
[D]emon ::
To se slisi kot defektna kartica. Ce racunalnika nimas v garanciji, ti kaj dosti ne preostane. Vseeno poskusi s kako drugo (magari sposojeno) graficno preden nabavljas novo, ziher je ziher.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik zmrzne pri igranju igerOddelek: Pomoč in nasveti | 7297 (6430) | yero7 |
» | Problem z igranjem iger- DirectxOddelek: Pomoč in nasveti | 1692 (1372) | Venta20 |
» | Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6848 (5293) | ncc2000 |
» | ATI Radeon HD3870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Strojna oprema | 28803 (18742) | smarty |
» | VPU Recover????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1800 (1458) | fahrenGONE |