Forum » Pomoč in nasveti » Facebook težava z osveževanjem
Facebook težava z osveževanjem
GabrieLeo ::
Po pol minutnem rolanju po strani navzdol se mi pojavi ta znakec za nalaganje in tako lahko čakam tudi po celo uro pa še vedno nebo nič naložilo da bi lahko naprej nemoteno rolal po novicah, tako da potem grem na novo osveževat novice ter spet ponoviti isto zgodbo ampak še vedno mi nagaja nalaganje. Bi kdo vedel kako to odpraviti? Mogoče problem z internetom?
ProGo ::
GabrieLeo ::
@GoPro ne se bati to sem samo enkrat ugortovil, ko sem ponesreči pustil odprt Facebook skoraj celo popoldne in se je še vedno nalagalo. Ja uporabljam Google Chrome.
specing ::
ProGo ::
Da se neboš pregrel. Aja pa hvala za pomoč sem se že ustrašil da mi nebo nihče pomagal
Si predstavljam, da je za facebook userje lahko zelo strašljivo, ko se 1 uro vrti FB krogec, in so offline, medtem ko njihovi frendi počnejo tisoč in eno prečudovito reč na FB. Ni življenja izven FB.
(malo za hec)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220454 (48773) | nergac |
» | Črte na monitorju !?Oddelek: Strojna oprema | 1164 (962) | Riff |
» | Nakazovanje smeri z roko na kolesuOddelek: Na cesti | 2251 (1825) | VelkBla |
» | Crysis 3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 42971 (26117) | kajetan |
» | Težave z Paypalom, prosim za pomoč. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12239 (9958) | markuljac |