» »

Android aplikacija - It novice

Android aplikacija - It novice

lirael ::

Pozdravljeni vsi :). Kot nov član na forumu, me zanima kako se vam pa zdi tale aplikacija za novice? Ena izmed mojih prvih aplikacij, pa me res zanima kakšen feedback. Dodatne funkcionalnosti še pridejo :D, prav tako še vključitev ostalih novic ;). Hvala :)

Pithlit ::

Ummm... zakaj hoče aplikacija brskat po mojem telefonu? In zakaj mu noče pustit spat?
Life is as complicated as we make it...

Ashrack ::

Za telefone zna bit uporabno. Sidebar implementacija mi je všeč.
Iskalnik ti pa žal ne dela.

Drugače glede permissions se pa strinjam s Pithlit
....

BladE_ ::

Ta izdeleik ni združljiv z vašo napravo(Xperia Z)...
Akcija - Reakcija

lirael ::

Aplikacija ne brska po telefonu, samo shrani podatke, da se ne rabijo vedno znova prenašat z neta, ker se s tem zmanjša velikost paketa za prenos. Wake lock je bla mišljena, na ta način, da se ti ne izklopi zaslon medtem ko bereš novico, ampak sem jo sedaj odstranila, tk da ne bo več predolgo bedel :).
Iskanje in podpora za xxhdpi zaslone sta bili popravljeni/dodani, tako, da ko bo na marketu update, bo to delalo :).

Hvala vsem. Prosim za še več komentarjev :), če še ima kdo kakšno idejo za izboljšanje aplikacije pa so tudi te dobrodošle ;).

BladE_ ::

Evo zadeve zdaj deluje :)

Mogoče lahko dodate opcijo pri "Zadnje novice", da prikaže iz katerega vira je novica... tam nekje pri datumu? Mogoče dodate novice iz tujih virov pod posebno skupino(Engadget, XDA...)? Drugače pa super zamisel, dodajte še več virov...
Akcija - Reakcija

Ashrack ::

lirael je izjavil:

Aplikacija ne brska po telefonu, samo shrani podatke, da se ne rabijo vedno znova prenašat z neta, ker se s tem zmanjša velikost paketa za prenos. Wake lock je bla mišljena, na ta način, da se ti ne izklopi zaslon medtem ko bereš novico, ampak sem jo sedaj odstranila, tk da ne bo več predolgo bedel :).
Iskanje in podpora za xxhdpi zaslone sta bili popravljeni/dodani, tako, da ko bo na marketu update, bo to delalo :).

Hvala vsem. Prosim za še več komentarjev :), če še ima kdo kakšno idejo za izboljšanje aplikacije pa so tudi te dobrodošle ;).

za to da zaslon ostane prizgan ne rabis WAKELOCK.
....

smesko15 ::

Aplikacija je bila nadgrajena, če se jo da mogoče komu potestirat. Ideje so dobrodošle :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odpuščanja naznanjajo težke čase za proizvajalce pametnih telefonov

Oddelek: Novice / Ostale najave
208424 (5269) PrihajaNodi
»

Kateri Windows Phone 7 telefon

Oddelek: Kaj kupiti
172822 (1716) Machete
»

Nov, lepši in uporabnejši Slo-Tech (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Obvestila
20036900 (29209) Pyr0Beast
»

Motorola droid/milestone (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
10314411 (12170) overlord_tm
»

Predprodajno 'povpraševanje' po iPadu večje od iPhona (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
5516064 (14131) dbevfat

Več podobnih tem