Forum » Pomoč in nasveti » Večje slike za printanje
Večje slike za printanje
jonystar ::
Odločil sem se, da poiskusim naredit foto platno, tako kot je prikazano v tem tutorialu:
Zanima pa me koliko velike slike(v pixelih) moram imeti, da bi jih lahko sprintal na A3 list in koliko dpi mora biti, da bo kvaliteta dobra.
Zanima pa me koliko velike slike(v pixelih) moram imeti, da bi jih lahko sprintal na A3 list in koliko dpi mora biti, da bo kvaliteta dobra.
skyline ::
300 dpi, zdej pa izračunaj dimenzije v pikslih. Tut 200 bo šlo skoz, če maš mal manjšo fotko.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyline ()
Gavran ::
Fotko iz 3mpix fotoaparata sem printal na A4 pa na papirju ni bilo videti pixlov. Ker pa ima platno že samo po sebi grobo površino bo zadoščala vsaka fotka nad 5 mpix. IMHO.
Bodimo strpni do virusov. Tudi virusi gripe, prehlada in AIDSa morajo živeti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako veliko sliko rabim za tisk na A1 papir?Oddelek: Zvok in slika | 3375 (2939) | Okapi |
» | Nastavljanje goriščne razdalje po zajemu posnetka (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 21638 (17246) | gzibret |
» | Sony z novimi CMOS senzorji, kmalu s kar 12 megapiksli v telefonih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9186 (7262) | Gavran |
» | Razvoj analognih fotoaparatov pod velikim vprašajem (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 16863 (14228) | BigWhale |
» | kolk megapixlov za kolk veliko fotografijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1891 (1720) | iso2000 |