» »

Pričaraj.si - se splača popolna zaščita?

Pričaraj.si - se splača popolna zaščita?

Siegreicher ::

Zdravo,
zanima me če imate kaj izkušenj s Pričaraj.si in njihovo popolno zaščito? Verjetno gre za isto stvar kot jo ponujajo drugi prodajalci.

Sam bom verjetno vzel prenosnika in doplačal za 5 letno zaščito, namesto da bi doplačal za 3 letno garancijo od proizvajalca.

Sem si prebral njihove pogoje a vseeno, če je kdo imel opraviti z njimi, bi se priporočal da delite svoje izkušnje.

Roadkill ::

Uh, kakšne cene :O
Ü

NightHawk ::

Nobena zavarovanja se "ne splačajo". Če bi se splačala jih nebi ponujali, ker nebi imeli profita ;)

V bistvu se mi gre za 5 letno garancijo. Cena niti ni tako pretirana (slabih 10% izdelka).

TOP ::

Problem teh garancij je ker niso narejene na pooblaščenemu servisu ampak tam kje majo oni zmenjeno in tud ti ne velja 100% garancija ampak toliko procentov.Pa še bodo prej gledali da sebi v prid naredijo.Jaz nebi tole doplačeval.

specing ::

Dude

Čez pet let bo tvoj mlinček že tako zastarel,....
Raje kupi pri najcenejšem trgovcu (lahko tudi v Nemčiji) in prišparaj tisti denar za nov računalnik, ki ga boš kupil ~čez 3 leta.

telexdell ::

Kar ti ima za odpovedat,ti bo v prvem letu, kasneje pa bo krivec ali politje ali prah ali baterija. Tu pa je uveljavljanje garancije nemogoče. Možna so razna zavarovanja, katera pa upoštevajo amortizacijo. Koliko pa je vreden računalnik čez 5 let?

PS-Meni deluje še prvi prenosnik (cca 12. let star), kot oba novejša (no ja 7 in 3 leta:(). Pa razen menjav baterije in nekaj komprimiranega zraka niso bili deležni nobenih servisnih posegov.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

V tujini ne bom kupil, ker so i7 GTX760M cene tam tam. i7 GTX770M pa je že brezveze zame.

Saj če malo razmislim se v bistvu res ne splača, dokler kaj ne polomiš in moraš namesto 1/3 plačati celo ceno za popravilo.

fosil ::

Po moje se splača.
Pri prenosniki rada crkne matična, menjava pa stane v rangu novega.
4 leta stari prenosniki so danes še čisto aktualni.
Tako je!

Matek ::

Saj če malo razmislim se v bistvu res ne splača, dokler kaj ne polomiš in moraš namesto 1/3 plačati celo ceno za popravilo.
Brez zamere, ampak s tem si toplo vodo pogruntal. Kasko za avto se tudi ne splača, dokler ga ne razsuješ. To je funkcija vsakega zavarovanja - sprejmeš nek znan manjši strošek, v zameno za znižanje ali odstranitev tveganja, da bi moral v prihodnosti plačati neznan višji strošek.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

MIHAc27 ::

3 leta garancije za prenosnike je kar super zadeva. V tem času skoraj vedno že kaj crkne.
Na 5 let bi pa podaljšal samo pri boljših prenosnikih (kar i7 je). Kak i3 je že prešvoh, da bi se splačalo, in je res skoraj bolje investirati v nadgradno/menjavo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Popravilo matične plošče - opisan problem

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
172575 (1878) Saul Goodman
»

Se Zgodi garancija - izkušnje

Oddelek: Loža
248006 (3361) easyrider3
»

Zagotavljanje nadomestnih delov

Oddelek: Pomoč in nasveti
144549 (3815) Yossarian
»

Big Bang 'se zgodi' zavarovanje po 45 dneh... (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22954497 (31190) primorc007
»

garancijsko zamenjani izdelek (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
869592 (7457) medenko

Več podobnih tem