» »

Vpis izobraževanje odraslih

Vpis izobraževanje odraslih

power12 ::

Živjo,

Mesec dni nazaj sem se vpisal na izobraževanje odraslih in sicer samo za status ( v podjetju čakam, da gre en v pokoj ). Gospa v referatu mi je rekla, da so po novem poostrili nadzor, in da se je treba obvezno prijaviti na dva izpita tekom leta kar pomeni 120 EUR za oba izpita + da je bil že vpis na šolo 200 EUR. Če se ne prijaviš na izpit, te izpišejo

Sedaj me pa zanima, če se NE prijavim na izpit, ali mi lahko vzamejo status dijaka ? Ker kokr jst vem, naj bi status veljal eno leto ali se motim ? Enkrat sem bil vpisan redno na višjo šolo in so me izpisali, sem še naprej imel status, tudi noben ni nič težil, ne vem pa kako je na izobraževanju odraslih + da zdravstvo sedaj samo preveri ali se šolaš itd....

Skratka če kdo ve kako je glede tega, je dobrodošlo vsako mnenje :)
  • spremenil: power12 ()

NejcSSD ::

Fora je pri študentskem servisu, ti si dolžan 8 dni od spremembe javit na servis. Verjetno pa noben ne bo šel preverjat med letom ali si še vpisan in ti načeloma velja status do 30/9/2014
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

Sej se mi je zdelo, da med letom nihče ne preverja ali se še šolaš. Ko enkrat oddaš potrdilo o vpisu je to to, pa itak ima študentski servis od mene en velik + ker delam preko študenta in jim prinašam " biznis "

Edino kar me je zaskrbelo je ta zdravstvena, ker oni sami preverjajo ali se šolaš ali ne, ampak sej zna biti isto, da med letom lih ne bodo preverjal ali pač :|

Če je še kdo ki ve kako je s tem, naj kar pove :)

St235 ::

To da se ponavadi ne preverja ne pomeni, da se ne more zgodit da bi preverili. In če preverijo potem je to ekvivalentno delu na črno + davčna utaja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šola
426202068 (40885) Filip8
»

socialna pomoč

Oddelek: Loža
487082 (5495) otago
»

Izpisan iz izobrazevanja za odrasle

Oddelek: Šola
214056 (3030) [D]emon
»

Izobrazevanje odraslih-menjava smeri