Forum » Šola » Ponavljanje letnika - opravljeni izpiti
Ponavljanje letnika - opravljeni izpiti
luksorzi ::
Iščem, berem, a ne najdem podatka o tem kako je z opravljenimi izpiti v primeru ponavljanja letnika. Se ti upoštevajo, kot da so poravljeni, ali je treba te izpite izdelati še enkrat?
Kakšne so vaše izkušnje?
P.S.
Gre se za Fakulteto za elektrotehniko v Ljubljani
Kakšne so vaše izkušnje?
P.S.
Gre se za Fakulteto za elektrotehniko v Ljubljani
Ice-Heki ::
Kar narediš (dobiš oceno) si naredil. Torej v primeru ponavljanja ti opravljenih izpitov ni potrebno več delati.
anzem93 ::
Nekaj časa nazaj sem že pisal na tem forumu in stvar je sedaj sledeča: na FRI imam opravljene 4 izpite (24 KT), kar mi omogoča da se v leto 2013/14 vpišem kot pavzer, se pravi brez statusa, vaje in izpite si bom moral sam plačevat. Na spletni strani sem se danes vpisal in izbral ostalih 6 predmetov, ki jih moram opravit. Potem sem odprl tisti PDF, ki mi ga je ponudilo, za "prijavo za opravljanje predmetov". Zraven je pa pisalo še tole navodilo:
Na spletni strani FRI piše naslednje: "Vpis za PONAVLJALCE VSEH LETNIKOV bo odprt od 23. do 27. 9. 2013."
Torej kar me zanima je, ali je dovolj, če tisto prijavo le pošljem po pošti ali pa moram jutri na faks na vpis? Zdi se mi, da je dovolj če pošljem le po pošti, ker sem pavzer in ne ponavljalec, brez statusa bom in ne bom vpisan na FRI. Ampak nisem 100% prepričan.
Mogoče bi bilo bolje če bi v referat poklical, ampak ta teden sem delal in nisem imel dostopa do interneta, tako da se prej nisem mogel prijaviti na vaje pri predmetih.
LP
Prijavnico natisnite, podpišite in pošljite Študentskemu referatu UL FRI v potrditev. V primeru napak vas bo Študentski referat pozval k popravkom, zato spremljajte zaključek vašega vpisa.
Na spletni strani FRI piše naslednje: "Vpis za PONAVLJALCE VSEH LETNIKOV bo odprt od 23. do 27. 9. 2013."
Torej kar me zanima je, ali je dovolj, če tisto prijavo le pošljem po pošti ali pa moram jutri na faks na vpis? Zdi se mi, da je dovolj če pošljem le po pošti, ker sem pavzer in ne ponavljalec, brez statusa bom in ne bom vpisan na FRI. Ampak nisem 100% prepričan.
Mogoče bi bilo bolje če bi v referat poklical, ampak ta teden sem delal in nisem imel dostopa do interneta, tako da se prej nisem mogel prijaviti na vaje pri predmetih.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FRI, neuspešno leto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 35895 (30977) | bluefish |
» | PavziranjeOddelek: Šola | 4425 (3953) | SuperVeloce |
» | FE Prestop iz UNI na VSŠOddelek: Šola | 5742 (4825) | stalker |
» | Info o vpisu na drug faxOddelek: Šola | 2769 (2238) | stromar |
» | pavziranjeOddelek: Šola | 3443 (2942) | gregany |