» »

Gmail obnovitev!

Gmail obnovitev!

Davidexon ::

Nekaj časa nisem uporabljal gmail računa.. sedaj se ne spomnim gesla. In ko sem izpolnil obrazec za "pozabil sem geslo" sem prišel do koraka na katerem so mi poslali na račun @email.si (kaj je to?) kako bi lahko še na drugačen način obnovil račun? Kako priti do email.si?

Silck ::

To bo pa težko, ker email.si že nekaj let ne deluje več. Poskusi z navodili na tej povezavi.

Lp
Danas je teško biti lud... Velika je konkurencija!

Davidexon ::

hvala vseeno ;)

Silck ::

Poskusi z opcijo "I no longer have access to these" kjer te vprašajo nekaj vprašanj, da potrdijo tvojo identiteto. Tako kot je objasnjeno na povezavi.

Lp
Danas je teško biti lud... Velika je konkurencija!

Zeitgeist ::

probaj vpisat staro geslo ki se ga spomnis in si ga imel na racunu. ce ti napise pod okencem da je to geslo bilo spremenjeno pred XY casa klikni na nisem spremenil gesla. mislim da bi ti takrat moralo ponudit opcijo ponastavitev gesla.

BCSman ::

zanima me zakaj preko searcha v gmailu dobim ven več let stare maile, čeprav pod "prejeto" imam vsega skupaj 60 mailov starih max 1 leto, saj jih sproti brišem? tudi v nobeno drugo mapo nisem nikoli nič prestavljal. kako se sploh trajno znebim vseh teh starih sporočil, če jih nikjer ne najdem na kupu, razen posameznih preko searcha?

Hayabusa ::

BCSman ::

jap to je blo, evo zdaj ko počistim bo vse kot novo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

email.si

Oddelek: Pomoč in nasveti
162924 (1955) draciel
»

gmail

Oddelek: Pomoč in nasveti
151564 (1327) boogie_xlr
»

Ali postaja email.si vedno bolj nezanesljiv?

Oddelek: Omrežja in internet
363901 (2486) marsovcek
»

Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )

14217832 (14514) the_unborn
»

Server email.si

133206 (3034) Gh0st

Več podobnih tem