Forum » Strojna oprema » Default vsebina HDD Toshiba STOR.E Canvio
Default vsebina HDD Toshiba STOR.E Canvio
alexa-lol ::
hej včeraj sem kupil 3.5" HDD Toshba STORE.E Canvio 3.0 TB in stvar je prišla z eno particijo in neko "welcome" vsebino. Pač ker sem hotel stvar dati na več particij sem zadevo formatiral. Še prej sem to "default" vsebino dal na Desktop, vsaj tako sem mislil. Na Desktop sem dal vse vidne datoteke, ne pa tudi "hidden". No in med "hidden" je bil autorun.ini in pa ikonca HDD-ja (Toshibina).
Zdaj bi rad to vseino nazaj. Sem probal data recovery z EaseUS ampak ni najdl. Kdo ve kje bi dobil ta defualt content oz. ali ga ima kdo kje spravljenga. V osnovi gre samo za to da v autorunu ikonco zamenja z uno default Toshibino in ne to generično od MS.
Ima kdo kako rešitev zame?
PS. ikonca zgleda podobno kot tole
Tukaj se vidi kaj naj bi bil content od diska in pa ikonca - 7:35
Zdaj bi rad to vseino nazaj. Sem probal data recovery z EaseUS ampak ni najdl. Kdo ve kje bi dobil ta defualt content oz. ali ga ima kdo kje spravljenga. V osnovi gre samo za to da v autorunu ikonco zamenja z uno default Toshibino in ne to generično od MS.
Ima kdo kako rešitev zame?
PS. ikonca zgleda podobno kot tole
Tukaj se vidi kaj naj bi bil content od diska in pa ikonca - 7:35
- spremenil: alexa-lol ()
Duhec ::
Prednaložen naj bi bil sw za backup, NTI(R) Backup Now EZ™ software.
http://aps2.toshiba-tro.de/kb0/OPT0B032...
Pogooglaj za free verzijo.
http://aps2.toshiba-tro.de/kb0/OPT0B032...
Pogooglaj za free verzijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi posnetki Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13224 (6157) | CaqKa |
» | Generic Host Procesor in svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 1392 (1299) | axxxe |
» | Izšel Ubuntu 6.06 LTS (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14368 (11870) | Jaka83 |
» | Oceni stran: www.vinoteka2000.comOddelek: Izdelava spletišč | 4166 (920) | Joze_K |
» | Kaj pomeni favicon.ico ?Oddelek: Omrežja in internet | 1528 (1395) | pivmik |