Forum » Strojna oprema » kolescek na miski
kolescek na miski
heero ::
pozdravljeni
ali je mogoce kako popraviti kolescek.ko kliknem z kolesckom npr. da odpre stran v novem zavihku..moram mocneje pritisniti vcasih prime normalno ali pa mi odpre po dva ista zavihka..miske nebi zamenjal ker sem jo kupil v kompletu z tipkovnico pred pol leta in je se vedno v garanciji ali je mozno da mi oni to popravijo z garancijo
Hvala
ali je mogoce kako popraviti kolescek.ko kliknem z kolesckom npr. da odpre stran v novem zavihku..moram mocneje pritisniti vcasih prime normalno ali pa mi odpre po dva ista zavihka..miske nebi zamenjal ker sem jo kupil v kompletu z tipkovnico pred pol leta in je se vedno v garanciji ali je mozno da mi oni to popravijo z garancijo
Hvala
bluefish ::
Če je še v garanciji, potem vsekakor uveljavljaj. Pred tem se seveda prepričaj, da ni problem kje drugje - testiraj z neko drugo mišjo, ki 100% deluje normalno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na kateri servis lahko nesem popraviti računalniško miško?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3170 (1492) | Gapi |
» | Android obvestila - bug ali strojna napaka?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2531 (2300) | jukoz |
» | Računalnik zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 2200 (1590) | neon21 |
» | Večkratni kliki namesto enojnegaOddelek: Pomoč in nasveti | 2383 (1505) | Glugy |
» | problem s priključkom za slušalke na laptopuOddelek: Pomoč in nasveti | 882 (812) | vtecboy |