Forum » Kaj kupiti » Kyro?
Kyro?
Jaxx ::
Evil Kyro 64 by Powercolor je sedaj le še 18.625 sit (Akcija Megahit). Glede na to, da ste ga v primerjalnem testu popljuval (ni t&l, ni oc') me zanima, če je Geforce2 MX še vedno v vseh primerih boljša (in 10k dražja)alternativa. In kaj če bi vprašal: kaj se bolj splača - Kyro ali TNT2 32mb (ista cena??)
- spremenil: Jaxx ()
Matri[X] ::
Med TNT2 in Kyrotom ti brez dvoma priporocam (po hitrosti) Kyrota. Sam imam TNT2 in sem z njo ZELO zadovoljen. Res da ni hitra vendar je po moje zelo overclocabilna (sem sem jo iz 100Mhz navil na 166Mhz in je vse delovalo prezhibno. Ce imaš rad ok hardware ma vzemi TNT2!
OZZY ::
če so izdali novejše gonilnike za Kryrota pol ga kup. Sej se no odrezu tok slabo. Vendar to, da je bret T@L enote ne govori njemu v prid. Vse novejše igre bodo to imele in se bo odsotnost tega poznala.
miranpozar ::
Ti dalmatinka, ti! Si pa nekam napet! A se ti mogoče ni posvetilo, da mogoče poynavalci ne omenjajo Kyra kaj pogosto, ker si ga kot poznavalci raje ne lastijo?
Sem ti pa odgovoril v tvojem postu:
Kyro & MX & V3
Torej nafehtaj še dodatnih šest jurjev in pojdi v Mlacom!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Sem ti pa odgovoril v tvojem postu:
Kyro & MX & V3
Torej nafehtaj še dodatnih šest jurjev in pojdi v Mlacom!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GRAFIČNA KARTICA!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1196 (963) | sheep |
» | GF1 nice price :) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5216 (4521) | Shadowman-x |
» | long live Vodoo 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4765 (4039) | Senitel |
» | Voodoo 4 VS Ge-Force MXOddelek: Strojna oprema | 1174 (882) | Senitel |
» | Konkurenca nVDIA vs. 3dFXOddelek: Strojna oprema | 1533 (1193) | element |