Forum » Na cesti » Registrska tablica iz Nemčije
Registrska tablica iz Nemčije
hello1 ::
Zanima me, če kateri/a izmed vas ve kako bi ugotovil iz katerega nemškega kraja je oseba oz. da bi prepoznali grb na sliki. Ker sem na potovanju srečal to osebo in me zanima kako jo naj najdem. Na sliki je tablica tega avtodoma.
Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore:)
Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore:)
- spremenilo: hello1 ()
Torej ta Steinfurt je neko veliko mesto? Imaš predlog kako bi našel to osebo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hello1 ()
Machete ::
Če nimaš veze na nemški policiji ali če ne plačaš/poznaš nekomu/nekoga, ki jo ima - nikakor
Drugače pa za Steinfurt vpiši ga v google, ne pa da tu sprašuješ take neumnosti. Na internetu si če nisi opazil.
click
Drugače pa za Steinfurt vpiši ga v google, ne pa da tu sprašuješ take neumnosti. Na internetu si če nisi opazil.
click
Sem pogledal ampak nisem razumel najbolj, ker na wikipediji piše veliko o tem in tudi slike tega grba nisem našel, torej brez poznanstev nebom prišel nikamor. Hvala za odgovor!
Ne, vresnici je prijateljica s katero sva se pogovarjala in imam njeno ime in starost in vse to samo priimka ne pa tudi iz katerega mesta je nimam, samo državo ker res nevem kaj mi je bilo da je nisem vprašal za fb ali kaj podobnega,bila pa je res prava prijateljica:)
Prijateljica* in vse kar spada med prijateljstvo, zato bi jo tudi rad poiskal ker je bila res super oseba:D
Invictus ::
Če je ne najdeš na facebooku po vseh teh podatkih, ni vredno da objavljaš poste tukaj ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Castiel ::
Prijateljica* in vse kar spada med prijateljstvo, zato bi jo tudi rad poiskal ker je bila res super oseba:D
očitno ni bila prava prijateljica, če se nista uspela dogovoriti za ohranitev stikov....izmenjavo telefonskih številk, skype imen, facebook profilov....
vpiši v google Steinfurt, Njeno ime, starost in išči, če ti toliko pomeni. Mogoče jo najdeš. Isto stori na skypu in facebooku...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Castiel ()
tumare ::
Probi ustvarit "reklamo" zase na fb, utegneš ZELO osredotočit komu poslati sporočilo (starost, spol, interesi, lokacija)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Date s sestrino najboljšo prijateljico (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14449 (11018) | Darko! |
⊘ | Pomoc punca 21 let izrabljena na facebooku nadvetOddelek: Loža | 10418 (7236) | kuglvinkl |
⊘ | Kam naj peljem punco? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18180 (14142) | dzinks63 |
» | Kako začeti pogovor ?! (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 59958 (38480) | strictom |