» »

Registrska tablica iz Nemčije

Registrska tablica iz Nemčije

hello1 ::

Zanima me, če kateri/a izmed vas ve kako bi ugotovil iz katerega nemškega kraja je oseba oz. da bi prepoznali grb na sliki. Ker sem na potovanju srečal to osebo in me zanima kako jo naj najdem. Na sliki je tablica tega avtodoma.

Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore:)
  • spremenilo: hello1 ()

black ice ::

Steinfurt, Bundesland Nordrhein-Westfalen.

Zgodovina sprememb…

Torej ta Steinfurt je neko veliko mesto? Imaš predlog kako bi našel to osebo?

Zgodovina sprememb…

Machete ::

Če nimaš veze na nemški policiji ali če ne plačaš/poznaš nekomu/nekoga, ki jo ima - nikakor
Drugače pa za Steinfurt vpiši ga v google, ne pa da tu sprašuješ take neumnosti. Na internetu si če nisi opazil.

click

Sem pogledal ampak nisem razumel najbolj, ker na wikipediji piše veliko o tem in tudi slike tega grba nisem našel, torej brez poznanstev nebom prišel nikamor. Hvala za odgovor!

Klemzz ::

Haha, poletna romanca? Če ti ni dal/a podatkov ga/je ne zanimaš;)

Ne, vresnici je prijateljica s katero sva se pogovarjala in imam njeno ime in starost in vse to samo priimka ne pa tudi iz katerega mesta je nimam, samo državo ker res nevem kaj mi je bilo da je nisem vprašal za fb ali kaj podobnega,bila pa je res prava prijateljica:)

Robi :P ::

švabica za en teden :D sprehodi, pijačke, fuk, kopanje pa end...

Prijateljica* in vse kar spada med prijateljstvo, zato bi jo tudi rad poiskal ker je bila res super oseba:D

Invictus ::

Če je ne najdeš na facebooku po vseh teh podatkih, ni vredno da objavljaš poste tukaj ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Castiel ::

hello1 je izjavil:

Prijateljica* in vse kar spada med prijateljstvo, zato bi jo tudi rad poiskal ker je bila res super oseba:D

očitno ni bila prava prijateljica, če se nista uspela dogovoriti za ohranitev stikov....izmenjavo telefonskih številk, skype imen, facebook profilov....

vpiši v google Steinfurt, Njeno ime, starost in išči, če ti toliko pomeni. Mogoče jo najdeš. Isto stori na skypu in facebooku...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Castiel ()

tumare ::

Probi ustvarit "reklamo" zase na fb, utegneš ZELO osredotočit komu poslati sporočilo (starost, spol, interesi, lokacija)

Hvala!

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Date s sestrino najboljšo prijateljico (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8414449 (11018) Darko!

Pomoc punca 21 let izrabljena na facebooku nadvet

4810418 (7236) kuglvinkl

Kam naj peljem punco? (strani: 1 2 )

9218180 (14142) dzinks63
»

Kako začeti pogovor ?! (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

56859958 (38480) strictom

Več podobnih tem