Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z miško in garancija/zamenjava
Problemi z miško in garancija/zamenjava
s1m0n ::
Kakšne 4 mesece imam miško cyborg rat 3, od začetka so bili problemi z nedelovanjem miške a je ponovna vključitev v USB reševala problem.
Zdaj pa se mi že dogaja, da je sploh ne morem uporabljat (že prej se ni dalo z gonilniki nič uredi/uraden support, nekak nima rada win7, ja nisem edin s tem problemom).
Zaradi miške dobivam BSOD in posledično ponovne zagone.
Zdaj pa me zanima kako je s tem ? garancija bo miško zamenjala problemi pa bodo isti! (ja tudi na prenosnem z win7 je problem identičen)
Zdaj pa se mi že dogaja, da je sploh ne morem uporabljat (že prej se ni dalo z gonilniki nič uredi/uraden support, nekak nima rada win7, ja nisem edin s tem problemom).
Zaradi miške dobivam BSOD in posledično ponovne zagone.
Zdaj pa me zanima kako je s tem ? garancija bo miško zamenjala problemi pa bodo isti! (ja tudi na prenosnem z win7 je problem identičen)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 139094 (55037) | BorutO |
» | Nadgradnja RAM-aOddelek: Strojna oprema | 3880 (3107) | Hanzo |
» | Bo Windows Blue dobil nazaj startni meni in namizje? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 49103 (42076) | Bistri007 |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3159 (1629) | RutS |
» | Windows 7 postane popolnoma neodziven ob priklopu miškeOddelek: Pomoč in nasveti | 2531 (2305) | SLO_Matej |