» »

PayPal withdraw

PayPal withdraw

Assassub ::

Pozdravljeni

Rad bi dvignil denar iz računa PayPal kjer sem že prijavljen, ampak nimam še nobenih kartic. Zanima me katero kartico naj vzamem da mi npr drugi donirajo (imam nek server), jaz pa bi potem lahko ta denar dvignil. V banki sem se pozanimal in so rekli da se na Activa Mastercard ne da ...

printer ::

Visa electron gre, lahko pa si tud tole kartico narocis http://account.payoneer.com/.

Assassub ::

Potem pa vredu :)

andromedar ::

Visa electron pri Abanki ali Banki Koper
Eh?

kanko ::

Jaz bi še izkoristil to temo, ker se sovpada z mojim vprašanjem.

Je sploh potrebno klikniti v PayPalu withdraw, da dobim ta denar nakazan na kartico? Ali sta slučajno kartica in PayPal povezana v obe smeri?
Torej, pri plačilu preko PayPala lahko pobere iz kartice, če ni dovolj sredstev na PayPal računu; ali je možna tudi obratna situacija?

Zdi se mi, da imam preveč denarja na TRR, ko sem gledal stanje preko spletne banke. Če pa upoštevam še PayPal balance, pa se mi zdi da štima.
Imam privide?

shadeX ::

Jaz ko sem kupil iz ebaya neko stvar mi je trgalo iz vise ker sem imel premalo stanja na paypalu. No tiste stvari nisem dobil in sem zahteval refund. Prodajalec mi je dal refund ki je šel direktno na paypal in potem brez moje vednosti na TRR.

Ko sem pa dobil od nekoga (donacija) nekaj EUR mi ni šlo na TRR ampak je ostalo na paypal.

Si imel v zadnjem času kakšen refund?

Hayabusa ::

Če si plačač iz PP računa, potem gre refund nazaj na pp račun, če si plačal tako, da je PP vzel denar iz povezanega trr-ja, potem gre refund nazaj na trr.

kanko ::

Jaz sem dobil denar preko par donacij in par invoicev. Pri vseh sem dobival denar preko PP accountov in ne kreditnih kartic ali kaj podobnega.
Refundal nisem nič.
Preko ebaya še nisem posloval niti nimam accounta ustvarjenega.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PayPal (strani: 1 2 3 473 74 75 76 )

Oddelek: Loža
3796769537 (2943) Buggy
»

Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
817137519 (17483) igi82m
»

Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
333109373 (36420) PINki
»

paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
14418218 (9422) amacar
»

eBay - vračilo denarja (PayPal)

Oddelek: Pomoč in nasveti
329559 (7410) refosk

Več podobnih tem