» »

Motorji, skuterji

Motorji, skuterji

««
9 / 14
»»

PSI_Hunter ::

kolegu vem da je blajarco polomil z enim nista posebno kitom na dragstarju.......8-O
Hitrost motorja je odvisna od voznika in ne motorja. Moci ni nikoli prevec....

SleepLess ::

Pesda meni števec na speedfighti tak laže ;(( ;((

jRk0 ::

jan:saj sem ti reko, ze ko si govoro kolko ti gre:>

eni speedfighti 2 lazejo kar precej!

speedfight 1 ma pa neke druge stevce, mogoce je tudi to krivo...meni kar kul kaze:)
You fuck up once, you loose two teeth.

Klemenn ::

aja folk..ka tankate v rezervoar? jzst vedno tankam 98 + uno olje od petrola, siva kantica, piše gor da je posebej za skuterje

je lahk to kej slabš če tankam 98=? :\

OrkAA ::

Za 98 je celo dobro, da ga tankaš :D Ampak olje od petrola pa POZABI, če hočeš, da ti bo mašina še dolgo delovala:|

Kupi raje olje MOTUL (scooter power), ki je sicer dražje, je pa eno od boljših olj za skuterje!!

mnja. a ve kdo kje bi se to dalo dobit v novem mestu? vem da olje od tega sux..sm kaj k druzga ni za najdet :\

OrkAA ::

To olje imajo ponavadi na pooblaščenih servisih ali prodajalnah za skuterje!

Mene pa zanima nekaj drugega:D Namreč, zablokiral bi rad navadnega avtomatika, da bi šel samo 25 km/h. Lahko potem na kakšen način državo prepričam, da je to kolo s pomožnim motorjem in, da zanj ne rabim registracije??

Lol :D :D :D

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Tomi ()

PSI_Hunter ::

orka
se mi zdi da to ne bo slo ker v deklaraciji a3 pise pomoje mal vec kt 25km/h.
kukr jst vem majo ene glupe fore glede orig. nosilnosti okvirja/masine oz. kako je narejen/prirejen.

nimam pa pojma k ne poznam zakonov na tem podrocju, v zadnjem casu je blo kr neki sprememb........

ce ti pa vseen znese pa povej kako.......jst mam tud svojga za prjavt hehehehe.....:D
Hitrost motorja je odvisna od voznika in ne motorja. Moci ni nikoli prevec....

jjohny ::

Jebediah, za olje pokliči če imajo pri motoroil-u (novak), ali pa motocenter janez jeršin- velika bučna vas 2. Poglej še kaj imajo na črpalki od istrabenza. Lp, jani

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Tomi ()

jrko imel si prav ko si rekel da če je 100 šlo da še je nekaj drugega predelano pa meni mehanik ni povedal. V mašini je skoraj vse polini-jevo (prenosi, cilinder,...) :8) seedaj gre okrog 65-70 z blokadami noter, na števcu pa kaže okrog 70 -75

sem ti povedal ka naredi :\

3L33T ::

Uf, pol ko sem vse tole prečekirov mi še zmeri ni jasn neki; a če mam jest ajnšpric ne morm dat 70 kita notr??? Sej fergija nimam, vbrizg pa prek računalnika (gameboya :D) naštelam da več bencina not flika. A bi se to dal? Pa kaj bi lohk še napilu na ajnšpricu? Izpuha se verjetn ne splača ane?
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!

lahko daš, sm pride za ajnšpric drugačen, dražji in težji za dobit :\

3L33T ::

Jupi, zdej sem pa srečen :D

Sej drgač mam Gilero runner PureJet zaenkrat z blokadami ampak vsen folk dol mečem v pospeških. Sumim ajnšpric in lahke valjčke. Mam pa potencial ko ne bo blokad. Polinija ne bom niti rabu pomoje.
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!

torej, tuki mate slikco, kje je skuter odrajsan, ne vem ka je delu, ni me blo zdraven ;

rabu bi ene 2 nalepke; ena nej bo tm okoli 20x20 oz vsaj 15x15, pa nej bo kej v stilu rdečega/črnega, da bo šlo k motorju, druga pa nej bo sm kaki napis, saj mi je pustil tudi grdo črto, napis bi bil širok vsaj 1cm in dolg ene 15cm..

stvar kupim, seveda da prej slikco vidim

p.s.: sem iz nm, če kdo ve, kje bi v bližini (ene 30km) tole kupu nej pove!

evo tole je slikca, gor je označeno

p.s.: všeč mi je tole, da samodejno pomanjša slikco :D

Jok3r ::

Kupi si barvo in lepo pobarvaj! Če boš dobro pobarval se ne bo nič več poznalo !!!:D :D :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jok3r ()

mnja, najprej bom šel povprašat k kakemu avtokleparju oz., v bistvu sploh ne vem koga naj iščem (poklic) ? :\

R0K ::

Lol, jest nč ne vidim, daj ti to bolj od blizu pa s čem drugim, ne s 7650 poslikej :)

Sicer pa ni frke. Avtoklepar ti nima kaj skor naredit, ker je to itak plastika, če ti je kej poknala, se zbrusi pa pokita, da je spet ravno in pofarba.

Iskat boš pa mogu avtoličarja.

rok: gledj spodnji desni kot motorja, tak črni kvadratek sem naredu ; podenj motorja glej! :\

torej, zdaj je motor šel k obhajilu :D , naj povdarim da ga nisem jaz niti enkrat še ruknu

pa ker ga moram glih rihtat vozt, me zanima ; kaj za vraga se bi dalo še prerihtat? SKUTER GRE 97 V DOLINO IN 92-94 PO RAVNINI, zelo švoh je ko se vozim v hrib, še posebej če sva dva, šišnejo me skoraj vsi skuterji.. :\

Ne ga preveč ganjat po hribih dol. DA nebo kdaj kaj počlo alpa spustilo - nikol ne veš...

Prerihtat se da veliko. Ubistvu vse :). Sam za tvoj skuter je bolj bogo. Edino če si naročiš 70 kit, samo ne vem če jih že kje v slo. prodajajo. Pomoje ne, ker ga noben (Polini pa Malossi) nimata, vidu sm pa sam od niju stvari v sloveniji...

pa naj ti bo ze enkrat jasno.

tvoj skuter NE gre 94 po ravnini. Kvecjemu 80 realnih:) ok?

namrec, meni je letel 120 v zavetrju za runnerom 125! mi ni mogo uiti... na bicikl stevcu je kazalo 108 max speed, tak da je okoli 107 letelo naprimer...

jrk0 sej vsi vemo kake imajo italjani števce :)

Tko 20kmh+ :)

Marsikdo še špona kuk mu leti, pa rečeš če greta en 'drag' pa lohk puši kurac. Pa še fora je v tem, k so neki pametni kva je to noro dirkat pa to, pa mu rečem če gre en drag pa me sam čudno pogledat, ka pa je to ;) in to se mi je lih učer zgodil, k je bil en s nekim korejcem grdim, 125ccm, jest pa s staro kišto od pijažota (tut 125).

ja:) samo kurac, ko moj skuter ni za drag pripravljen dobro, lahko pa se gremo od 20 naprej:D pol ga zacne trgat;)

ja, motor gre najmanj 85+, k je dans sestrična me napizdila, ka se tolk po obvoznici vozm, pa sem jo prašau kolk je šla ona (predstavljajte si kolk je to smešno blo :D ) , pa je rekla 85, amnpak jzst sem se od nje še vedno mal oddaljeval, sej je kul, sm da e kej prerihtam :D

heh, jaz enostavno morem videt tega tvojega skuterja. Ce ti torej gre 104, pol se ti bom jaz tezko sledil, ce mi pa gre ob brezvetrju kvecjmu 105 po bicikl stevcu. ok, pozabimo da je to 110-115 po orginal stevcu, ki kaze 10-15 manj od runnerja 50 in prav tolko do SR-a prejsnjega, od di-techa pa tudi 5+ manj...

torej tebi leti po mojem stevcu orignalnem 120 al kak?:>

meni leti po original števcu tam okol 100, v resnic pa malo manj kot 90 (po moji oceni no)

se pa trudim dobit kje kaki števec, pa mi vsi dajejo neki šit, k je najbrž še bolj glupi ko moj na aprilii :D

Vlady ::

Folk SKuter = kosilnica Jajca na kubik, kvadrat.. kakorkoli.. skuterji so za ženske.
Kupte si taprav motor ala: Ducatti Monster 600... Pa boste občutil vse konje do zadnjega >:D Nč ne bo treba navijat, ker vam bo letu 180 (prbližn), pospeški pa so ubijalski (5sek do 100!!!).
Kar se pa tiče glede dirkanja.. zadnč mi je biu en full pametn na semaforju z skuterjem. Ko sva spelala sm ga pustu dol tolk, da pomoje še moje tablce ni mogu dobr vidt. :D Je mislu da ma gillera runner pospeške >:D LOL Ne vem, kako lahko eni ljudje z skuterjem sploh lahko dirkajo z tapravim motorjem. Že v samih prestavah je prednost pospeškov. Tud ko sem meu še 125ccm je biu folk preveč pametn. Potem so pa še brez čelade... Večji frajerji? :)

hm, jzst ne gledam tako na to;

ti maš res n, sm jzst bom to tut mel, in jzxst mam pr 14 skuterja, kar je dovolj, ti pa nisi mel pr 14 skuterja! :\

p.s.: upam da razumete moje razmišljanja

in ko mi kdo reče da skuter ni nič, da je njemu ful bulj k bo meu avto mu jzst rečem, da nej se spomne kako je on premagoval razdaljo, ko je bil 14, in da bom meu jzst pr 18 tut avto! :)

Sh4D0w ::

Jebediah, pusti skuterje in si nabavi kaj mocnejsega.
Skuterji z avtomatik menjalnikom so jajc.
Kupi kaj mocnejsega al pa saj 5o kubicno kroslo-to bom js ubavu.
Ce te pa predelovanje motorjev ne moti, si omisli Tomos APN 6(sicer star sam zakon)

kateri skuter pa ma brzine? :\

drgač pa krosko sem že premišljeval, sm kaj pa nej z njo? :\

Poglej tole kroslo, glede skuterjev-imajo avtomatsk menjalnik in zarad tega niso za offroad.

RAvn to je največja slabost kosilnic >:D ni prestav. Pr 14-tih letih sm se gonu z APN-om, potem ATX-om, potem BT-jem in yamaho 50ccm cross (podobna tem city express v ljubljani). Sm meu tud frčota ampak samo za dva dni, potem mi je avtomatski menjalnik požrl živce. Skuterja sm probal, pa sm se razbou, ker se sploh ne da zalagat normalno. Potem sem kupil Hyosung-a XRX 125ccm, in sedaj imam Ducatti Monster 600. Probu sem tud že KTM Duke 1 600 in Honda cross 250ccm (trga!!!!) :D Motor brez prestav je jajc in namenjen ženskam >:D

Jok3r ::

Sh4D0w mi nismo v nevem kakih rovtih da bi tole potreboval !!! Zgleda kr cool sam bi potem rajše vzel supermoto gilera GSM (50ccm).

MrGTO ::

jz ti priporocam da si nabavis ksnega Zipa SP pa ga mal predelas.Sej vesh...kit 70ccm(aluminij) pa avspuh(Leo Vinci ZX) pa leti tam okoli 120 km/h.

Lp, Blaž

AL pa če kr kupš več kubičn motor, pa ne bo treba nobenga kit kompleta za "piljenje". Vsekakor pa ne kupuj skuterja, ker so jajc. Če misleš bit taprav motorist, si nabav motor, pa se uč mal "zalagat" pa take zadeve.

Joker, ti mogoce nisi a jaz sem!

Okoli mene tolk visokh gora, js pa se nisem na vse su, pa se rad izivam zlome.

Kolegu so v LJ neki "capci" ukradli skuter, ki ga je mel 4 ure:/

na hitro: gre za skuter Gilera Runner 180 FXR sive barve, s kovckom, ki ga verjetno vec ni gor. potika se nekje po ljubljani, gor je ziher kak "cokoladni clovek"...

tu je link do teme, kjer so slike in podrobnejsi opis.-> povezava

Ce kdo vidi skuter kje v LJ, naj prosim obvezno poslje PM al pa sem napise v temo!

tnx

Je bla kosilnca registrirana? >:D

mlakar ::

Pozdravljeni, naj se še jst mal oglasm po dolgmu cajtu8-)
Dej mal povejte (prilepte kakšno slikco) kako mate kej uštimane svoje skutrčke! Vsi sam govorite o mašini, pospeških.... dejmo še mal debato udart o zunanjem videzu, stylingu pa to! Če ste za?
Zame je zunanji videz kr dost pomemben, kako je pa pr vs, mal povejte:)

LP

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Gandalfar ()

jrk0: ka pa je to za eni auspuh? leovinci al je doma delan? :\

drgač pa bom dal tut jzst kmal kej boljših slikic, sm da se kje primaje kdo s kako pametno kamerco :\

perci ::

jrko: A tvoj speedfight tut zasmradi človeka, ki se vozi na njem? Jst uporabljam neko motul protidimno olje in kadi se sicer kaj dosti res ne, ampak resimo, če sediš zadaj in se držiš za ročko zadaj, ti roke ful smrdijo pol. Po malem te pa celega zasmradi tudi, če spredaj sediš. To dela še od časov, ko je bil nov, pa me zanima, če se da to kako popedenat, ker je mal annoying.

Aja, gre za speedfight enko, vodno hlajen, vse original (nič navit), brez blokad.

@jeba: leovinci zx je

@perci: to je na vseh speedfightih tak ja. kriv je avspuh navadn iz katerega se fajn kadi v cloveka...
resitev predstavlja nov avspuh, ki je dol zvit oz bolj v tla piha ven...to so pa vsi sportni izpuhi, like moj...

pa pol ti lepse potegne pa gre nekaj vec. Seveda stanejo svoj denar. Najbolj bi se splacalo kupit MF power ali pa gres k Lipniku pa ti tudi proda za okoli 20k sit.

Lahko pa ti jaz mojega prodam, bom se vido, ker bom mogoce boljsega kupo:) (za 70ko rabis boljse:))

fRiK0 ::

Mene pa neki zanima mam Kolibrija od Tomosa in nimam zadnjega blatnika a znajo bit težave zaradi tega?
Hvala

LP Tadej

Tole je stroj!!!! >:D Moja mašina med "predelavo"

Tole ma take pospeške, da se komi gor držim če grem z gasom do 100% v drugi prestavi >:D :D
Motor je bil prej namenjen za dirkanje, sedaj pa sem ga ponovno prebarval (na rdeče). Mašino smo zrihtal, gume so zamenjane. (Feltna ista) :) Pa še nosilci za registracijo so narejeni. Si kdo upa s skuterjem dirkat z mano??? >:D >:D >:D

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Gandalfar ()

jzst, prvo sekundo ;)

jrko@ sm tile auspuhi, nej neki povem, men sploh nič dima ven ne gre! sploh se nič ne čuti, drugim recimo s speedfighti in piaggio-i tako kadi, še bolj motor kadi kot oni :D sm, sej to je normalno rajt? :\

Bakunin ::

vlady: kateri Ducati je to? 74x?

MMG a si videl to ? "Capirossi broke the record with a speed of 332.4 km/h (206.5 mph)"
««
9 / 14
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup scooterja (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8418743 (10629) tech level
»

mf power (strani: 1 2 )