» »

mob.paket

mob.paket

molat ::

pozdrav

dan nazaj je žlahtnik prejel kot darilo paket (tušmobil) + telefon -> pa me je spraševal ali lahko to vrne (ker že ima predplač.paket). V bistvu pojma nimam, zdelo se mi je logično da ja, ker gre za nakup; ampak tukaj je zadaj še pogodba ki jo je darovalec podpisal (vezava 24mes) - zato sprašujem tukaj: a je možno "vrnit", kot je primer pri nakupu blaga (ne vem 8 dni ali nekaj takega)...?

ima kdo izkušnje s tem?

hvala,
lp!
  • spremenil: molat ()

Master_Yoda ::

Kako je to sploh mogoce ? Saj ne mores podpisati narocniske pogodbe/aneksa za neko drugo osebo ? Razen ce jo je podpisal nase.

Pri nakupu blaga je to dobra volja trgovine ce se prav spomnim (razem pri spletnih nakupih 14 dni), tako da tukaj pomoje 99.99% ne bodo sli pogodbe razveljavljati.

molat ::

je možno, ker imajo neko družinsko navezavo (opcija?) ja verejtno v neki obliki aneksa - na isti (osnovni) račun in ker je bil isti priimek očitno niso nic komplicirali. ne vem: 'sin? ja... seveda...' :) saj jim ni v interesu pretirano komplicirat samo da se proda.

molat ::

mi je pa zanimiva reč - ker se to dogaja (no, kar nekaj primerov sem že slišal): o nadobudnih dedkih, babicah... (oni imajo pa kak itak ipd.) pa me potem zanima ali gredo operaterji na roko stranki in "stornirajo" - ali trmasto vztrajajo pri svojemu, pa magari pri tem izgubili potencialno, še 3 ostale člane družine - samo primer...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: molat ()

bluefish ::

molat je izjavil:

a je možno "vrnit", kot je primer pri nakupu blaga (ne vem 8 dni ali nekaj takega)...?
Ta rok ne obstaja. Zakonsko je predpisan le 15-dnevni rok za odstop od pogodbe pri kupovanju prek spleta aka. na daljavo. Vse ostalo je le dobra volja prodajalca.

Kar pa se tiče konkretnega primera je zadeva čudna, da je lahko tretja oseba (družinska veza gor ali dol) sklenila vezavo za nekoga drugega.

Kdo je pravzaprav naveden kot plačnik naročnine?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vračilo blaga v Big Bangu in Harvey Normanu

Oddelek: Pomoč in nasveti
122866 (2527) DePalmo
»

Vračilo denarja - storitev

Oddelek: Loža
285280 (3767) Mare2
»

Vrnitev izdelka, varstvo potrošnikov

Oddelek: Loža
346867 (6111) K0K0
»

Kaksne pravice ima kupec, ce z izdelkom v 8 dneh ni zadovoljen? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
537526 (5650) Nutcracker
»

Comtron ne da reklamacije na en mrtvi piksel

Oddelek: Loža
474303 (2777) kuglvinkl

Več podobnih tem