Forum » Kaj kupiti » Kaj kupiti GF4 MX420 vs GF 2 ti
Kaj kupiti GF4 MX420 vs GF 2 ti
prismo ::
Evo imam možnost kupit za 10k:
Nov Geforce 4 MX420 Asus 64mb in
13 mescev star Geforce 2titanium 64mb.
Zanima me kerega je boljše kupit.
Nov Geforce 4 MX420 Asus 64mb in
13 mescev star Geforce 2titanium 64mb.
Zanima me kerega je boljše kupit.
- spremenil: V-i-p ()
koyotee ::
ej največ nardis ce si kupis gajbo pira pa spilas pa bos vidu ksno grafiko bi meu z omenjenima karticama:)
im mean
im mean
boštjan: Zadostnega odgovora nisem dobil, vprašanje je jasno zastavljeno, pravega odgovora nisem dobil. Zanimala me je resna primerjava, nekaj sem sicer uspel najt na netu. Sem pa pač upal da bo kdo podal odgovor ki se spozna na to.
Pepo ::
Po mojem je vendarle kar precej boljsi GF 4MX, ceprav je bila GF2 titanium odlicna kartica. A je dve generaciji starejsa, ceravno v hitrosti razlike ni velike. Za 10 k je ponudba za obe zelo dobra, tisto o r9000 za 10 jurjev vec pa pozabi! Za 20 jurjev bi potem prisel blizu ze kaki GF 4 TI 4200, ki je nedvomno boljsa od r 9000 (ki je tudi dobra stvar, ni kaj).
Zakljucek: za 10 jurjev sta dobri obe, a kupi boljso od obeh (GF4 MX).
Zakljucek: za 10 jurjev sta dobri obe, a kupi boljso od obeh (GF4 MX).
Pepo: Hvala za tvoje mnenje!!
V bistvu me je zanimalo če je kakšna razlika v hitrosti, če je ta razlika minimalna še brez premišljanja nagima k temu GF4. Vem da je bila GF2ti iz serije 2 skoraj najboljša kartica. Je pa še to dejstvo da špilov sploh ne igram, kdaj pa kdaj keri špil sprobam. Premamimila me je cena tega titanuma, ki se mi je zdela kar ugodna, pa tudi cena GF4 je mislim da dobra!!
V bistvu me je zanimalo če je kakšna razlika v hitrosti, če je ta razlika minimalna še brez premišljanja nagima k temu GF4. Vem da je bila GF2ti iz serije 2 skoraj najboljša kartica. Je pa še to dejstvo da špilov sploh ne igram, kdaj pa kdaj keri špil sprobam. Premamimila me je cena tega titanuma, ki se mi je zdela kar ugodna, pa tudi cena GF4 je mislim da dobra!!
Dr_M ::
vsekakor gf2 ti, ker mx420 ma sdr in je precej pocasnejsi.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Icely ::
Boštjan: mislil je za doplačilo kartice! To pomeni 10k SIT + 20k SIT doplačila, nanese 30K sit - za to pa že doiš rabljen GF4 TI.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GeForce FX 5200 vs. Radeon 9700 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3578 (2993) | Dead_Eye |
» | Katero grafično kupiti do 30k?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8493 (6735) | js |
» | Še en nakup grafičneOddelek: Kaj kupiti | 1512 (1279) | Grey |
» | Graficna kartica - kaj kupiti do 30.000,00 sitOddelek: Kaj kupiti | 2073 (1639) | globoko grlo |
» | al se splača tole grafoOddelek: Kaj kupiti | 1352 (1011) | Zheegec |