Forum » Pomoč in nasveti » Preklapljanje računalnika v stand-by
Preklapljanje računalnika v stand-by
marko_vip ::
Pozdravljeni
Sem nov na forumu in prosim za naslednjo pomoč:
Imam starejši računalnik, zadnji mesec se mi kar sredi opravljanja dela, računalnik preklopi v standby. Na miško in tipkovnico se sploh ne odziva. To lahko odpravim le če računalnik ponovno resetiram. (poskusil sem pustiti prižgano glasbo, in ko se je računalnik postavil v standby je glasba še naprej igrala. Opazil sem tudi da se to pojavi večinoma ko odpiram malo "zahtevnejše" programe (media player, power point, antivirusni...) ali je kaj narobe z grafično? jo naj menjam?
grafična je ati R9250L/SE.
Prosim za pomoč!
Sem nov na forumu in prosim za naslednjo pomoč:
Imam starejši računalnik, zadnji mesec se mi kar sredi opravljanja dela, računalnik preklopi v standby. Na miško in tipkovnico se sploh ne odziva. To lahko odpravim le če računalnik ponovno resetiram. (poskusil sem pustiti prižgano glasbo, in ko se je računalnik postavil v standby je glasba še naprej igrala. Opazil sem tudi da se to pojavi večinoma ko odpiram malo "zahtevnejše" programe (media player, power point, antivirusni...) ali je kaj narobe z grafično? jo naj menjam?
grafična je ati R9250L/SE.
Prosim za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 3310: prva ljubezen nikoli ne zarjaviOddelek: Novice / Android | 11951 (9148) | Dr_M |
» | Računalnik se ne vžgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1964 (1743) | timic1997 |
» | Po nekaj sekundah prižganega računalnika izgubim sliko.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1045 (786) | Freezy |
» | A je sel monitor v k*?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1042 (845) | AngelOfDeath |
» | Radeon 7200 velik problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1080 (859) | CaqKa |