Forum » Pomoč in nasveti » Čakalna doba
Čakalna doba
Sony-Tech ::
Imam zgolj eno kratko vprašanje; Dinokompu sem 19. junija poslal računalnik, s katerim sem dalj časa imel težave. Ker bo kmalu minil mesec, me zanima ali bi me moralo skrbeti, ker me še niso kontaktirali? Še to; Garancija na nekatere komponente je potekla 4. julija, a to pomeni, da bom moral za popravilo plačati?
dottor ::
Časa imajo 45 dni. Po moje (ne me jemat kot sigurno) se gleda garancija na dan prejetega izdelka v popravilo v sklopu garancije.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
kloko ::
Si poslal, a so ga oni prevzeli? Imaš kakšno potrdilo? Sicer pa najbolje, da njih pokličeš, ti bodo že povedali, saj ne grizejo, verjetno...
L.p., Kloko
L.p., Kloko
bluefish ::
Važno je, da si ga dal v garancijo pred potekom roka. Če le ta preteče tekom popravila, te naj ne skrbi.
BorutK-73 ::
Vsaj pokličeš jih lahko, da veš pri čem si. Ali je računalnik pri njih ali so ga poštarji založili.
ziga1990 ::
Imam zgolj eno kratko vprašanje; Dinokompu sem 19. junija poslal računalnik, s katerim sem dalj časa imel težave. Ker bo kmalu minil mesec, me zanima ali bi me moralo skrbeti, ker me še niso kontaktirali? Še to; Garancija na nekatere komponente je potekla 4. julija, a to pomeni, da bom moral za popravilo plačati?
ali ni možno pošiljati pošto tako da prejemnik podpiše prevzem ti pa dobiš potrdilo?
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
ziga1990 ::
potlej nima dokaza da je pošiljka prišla na cilj oni lohka rečejo nismo dobili v resici pa: je poštar ga vzel domov(hec da nov gdo užaljen)
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
Seljak ::
Ker si zadevo menda poslal po pošti naslovniku(Dinokomp) imaš dokaz,ki si ga prejel na pošti.Rok 45 dni pa začne teči,ko naslovnik prejme pošiljko.Seveda,pa bi ti lahko javili,da so paket prejeli.Se pač vedejo kot "jebi veter".Upam,da Dino bere ta post in da ti bo sedaj javil,da je prejel paket.
Robi :P ::
js sm na ram čako večkot 45dni!!!! in sem jih opozarjal na datum dokler ni napisal da je poslano nazaj k meni pa je 7 dni odkar je kao poslano k meni in še nisem nič dobil! ne obvestijo nič! ploščo so mi hitr popravl ampak tole z ramom je pa za znoret ....
Janac ::
Kaj se mate za ukvarjat tok pa komplicirat. Jih kontaktiraš da boš poslal(priporočeno), čakaš da mine 45dni in nato zahtevaš nov produkt, eni se res neznate znajdt...
Zveza potrošnikov slovenije in tržna inšpekcija...
aja kolkrat si se ti na njih ubrno? usak sam grozi s tem pol trgovin je ratal imun na to vrjem ne vžge ta fora več :D sicer pa ja čakam da vidim a res pošta dolgo pošilja itaq je datum na paketu pa če ni res bomo kontaktiral ... :D
pa ne ZPS...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Robi :P ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija in popravilo servisa max 45 dni !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26529 (4242) | tomaz- |
» | garancija - postopekOddelek: Pomoč in nasveti | 2454 (1507) | grobijan |
» | Uveljavljanje garancije...tretjič (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9379 (6801) | St235 |
» | problem z garancijo prenosnika (vshop.si) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 26611 (16475) | lmfao |
» | Garancija mobitelaOddelek: Pomoč in nasveti | 2137 (1885) | shadeT |