Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik težava
Prenosnik težava
jabolko ::
oj,
imam problem, namreč na mojem prenosniku ne morem priti v Windowse XP. Pride do okna, kjer piše zaganjanje sistema windows in potem to traja v večnost.
Prenosnik je HP Compaq,
Intel Core 2
3 Gb Rama
v Safe mode tudi ne morem oz. pridem notri ampak se nič ne pokaže samo kurzor in črn zaslon.
Hvala
imam problem, namreč na mojem prenosniku ne morem priti v Windowse XP. Pride do okna, kjer piše zaganjanje sistema windows in potem to traja v večnost.
Prenosnik je HP Compaq,
Intel Core 2
3 Gb Rama
v Safe mode tudi ne morem oz. pridem notri ampak se nič ne pokaže samo kurzor in črn zaslon.
Hvala
harvey ::
Naredi Hardware test. Ko se računalo štarta pritisni F9, oz poglej kako ima tvoj model. Sumin na okvarjen disk.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
S Hirens boot cd sem zagnal Mini windows XP in tam notri potem zagnal test za hdd in je našel en bad sector.
harvey ::
Nič podatke dol, nov disk in reinstall bo najbolj varno.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
pa si siguren da je disk fuč? da ne bom na novo naložu pa bo isto. evo trenutno je obstalo pri napisu "uveljavljanje nastavitev v računalniku" in tko je že pol ure.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jabolko ()
mladec ::
Zdravo
Imam Hp Pavilon dv3 kateri se izjemno segreva. Iz reže, kjer je ventilator, piha vroč zrak zardi segrevanja procesorja ali grafične. Računalnik sem spihal do kraja in dal skozi antivirusni. Nikjer ni videt nobenih težav.
Mogoče kdo ve zakaj se toliko segreva?
Imam Hp Pavilon dv3 kateri se izjemno segreva. Iz reže, kjer je ventilator, piha vroč zrak zardi segrevanja procesorja ali grafične. Računalnik sem spihal do kraja in dal skozi antivirusni. Nikjer ni videt nobenih težav.
Mogoče kdo ve zakaj se toliko segreva?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gonilniki za wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 1404 (942) | crniangeo |
» | Prenosnik z okvaro nekje v nekem vezju - kaj z njim?Oddelek: Strojna oprema | 1632 (1104) | driver_x |
» | počasen, pregret prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13365 (12361) | pobalinka2 |
» | Asus G73JW (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5287 (3587) | nurmaln |
» | Obremenitev procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1584 (1339) | mesoreznica |