» »

mrtev računalnik

mrtev računalnik

lilija1210 ::

Imam problem, računalnik se kar od enkrat ne zažene, samo enkrat zapiska potem pa vse tiho je bilo. Ima kdo kakšno idejo kaj bi bilo narobe? Lep pozdrav Lilija

hojnikb ::

malo več informacij nebi škodl...
#brezpodpisa

ko prižgem računalnik oz ga zaženem. zelo čudno zapiska, ventilatorji delajo(grafična, procesor), a kljub temu se na ekranu nič ne pokaže. Nobene slike od biosa, dobesedno nič.

ram ali grafična....
#brezpodpisa

oprosti mi. pozabila sem ti povedati, da približno 1 mesec nazaj se mi je monitor obarval na modro ali rumeno.

Xserces ::

Črte ali cel monitor? Lahko je slab konektor ali pa je šla grafična kartica
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

cel ekran

to bi pa znala bit pokvarjena grafična...
#brezpodpisa

najlažje je da nekomu daš grafično kartico za probat. Lahko probaš malo pomajat pri priklopu na grafično ampak dvomim da bi bilo to.

hvala

a bi bili lahko uničeni vhodi za grafično kartico da računalnik zaradi tega noče se vklopiti, kaj se da potem narediti?

Zgodovina sprememb…

poglej manual od tvoje matične plošče. Notri piše kaj kakšen pisk pomeni. Zdaj nevem ali računalnik laufa in ni slike ali se ugasne?

računalnik laufa in ni slike, sliši se ventilatorji

najverjetneje je res umrla grafika... Lahko izveš za katero matično ploščo gre in če ima ekran priklopljen na vgrajeno grafiko od matične (če jo ma) ali je grafika posebaj...
#brezpodpisa

nima vgrajene grafike

potem pa poskusi dobit grafiko, ki paše v to matično... Še prej pa lahko probaš zagnat računalnik z eno palčko rama (če jih maš več) v različnih slotih...
#brezpodpisa

to smo probali vse bilo je isto dobili smo samo en pisk, ekran je moder na monitorju oziroma se izpiše da ni povezave

jah če so rami ok, potem kej druga kot grafična ne preostane... Mogoč edino procesor... ampak precej manj verjetno...
#brezpodpisa

bomo probali z grafično, vse ostalo smo probali na starejšem računalniku. Hvala za nasvete. Lep pozdrav Lilija

leonleon ::

Morda je na matični plošči kakšen kratek stik ali lahko poveš katero matično ploščo imaš.Možno da je šla grafična kartica ampak drak je pa če je šel grafični procesor ker če je ti preostane kupit samo novo matično ploščo.Grafičnega procesorja pa ne moreš zamenjati ker je intergiran/vgrajen v matično ploščo.

sandmat ::

leonleon je izjavil:

Morda je na matični plošči kakšen kratek stik ali lahko poveš katero matično ploščo imaš.Možno da je šla grafična kartica ampak drak je pa če je šel grafični procesor ker če je ti preostane kupit samo novo matično ploščo.Grafičnega procesorja pa ne moreš zamenjati ker je intergiran/vgrajen v matično ploščo.

What did I just read ...

če je napisala, da nima integrirane grafične kartice, kaj naj bi bil potem grafični procesor?

Gapi ::

lilija1210 je izjavil:

oprosti mi. pozabila sem ti povedati, da približno 1 mesec nazaj se mi je monitor obarval na modro ali rumeno.

Kabl podatkovni ki povezuje ekran in računalnik ste probal na drugem računalniku?
No person is rich enough,to buy back his past.

leonleon ::

Meni je tudi to naredilo sem vzev ven ram ga popihal da ocistim prah in potem sem jih sped dal noter prizgal racunalnik in vse je spet lepo laufalo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

hp 6830s težave

Oddelek: Pomoč in nasveti
61296 (1229) Gingwai
»

Grafična kartica

371687 (1332) ThomasSGS
»

Prosim za pomoč- računalnik se ne zažene...

131264 (1116) solatko
»

Ugašanje in prižiganje compa....

111313 (925) kljukusa
»

Novi napajalnik - ni slike

201739 (1439) Pyr0Beast

Več podobnih tem