» »

Asus G73JW

Asus G73JW

1
2
»

Aljosko007 ::

Pozdravljeni, moji zadnji posti so bili napisani več kot 2 meseca nazaj, te dni pa imam računalnik že star prb. 7 mesecev in sem se prvič srečal z nekaterimi težavami... Prva težava, ki sem jo opazil je bila, težava s TOUCHPAD-om, ko brskam po internetu in mi touchpad avtomatsko začne približevati in oddaljevati ikone (kot bi to počel z dvema prstoma) poleg tega touchpad ni tako odziven ampak "šteka", po teh težavah sem naložil nove driverje za touchpad in je bilo kakšen dan v redu, sedaj pa so se težave vrnile in mi ponovno nagaja. Danes pa se mi je prvič zgodilo, da sem imel problem z baterijo. Računalnik sem imel izklopljen iz polnjenja, torej je deloval na baterijo (imel sem 100%, ko sem ga začel uporabljati, navadno lahko brskam nekje 2h) nato pa se mi je po nekje 30 min računalnik izklopil tako, kot da je prazen. Nisem ga mogel prižgati, torej sem ga priklopil na adapter in ga vžgal, pod ikono baterija sem imel napisano težavo, da je možna okvara baterije...Sedaj sem računalnik napolnil nazaj na 100% (opozorilo na ikoni je izginilo), računalnik uporabljam nekaj več kot 10 min in je še vedno na 100% (malce nenavadno)... če bodo kakšne nadaljnje težave vam bom poročal. Drugače pa moram reči, da sem s prenosnikom zadovoljen, razen teh dveh težav, ki sem jih imel, mi deluje odlično :)

LP

totiraketa ::

Prosim za nasvet,

Kupil sem naslednji računalnik; http://www.mimovrste.com/artikel/275031... ,takoj po nakupu sem uveljavljal garancijo na grafično kartico katero so mi morali menjati.
Pred dvema tednoma pa sem spet računalnik poslal na servis zaradi diska. Sedaj ko sem ga dobil s servisa sem opazil da počasneje dela in imam slabo oceno na disk v ocenjevanju, katerega izvedeš v windovsih. Šel sem pod upravitelja naprav in si zapisal številko na novo vgrajenega diska ter opazil, da so mi vgradili počasnejši disk 5400rpm;
http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?v...
prej sem imel tega 7200rpm;
http://www.seagate.com/www/en-us/produc...

Starega diska kateri je bil zanič, mi niso poslali niti me niso vprašali za prenos datotek. Ko sem vprašal če mi lahko presnamejo disk, so rekli da čakajo na novega in da me pokličejo ko ga dobijo, da se dogovorimo.

Zanima me kaj lahko naredim in koliko krat je dovoljen servis pod garancijo v enem letu, da ti vrenejo denar ali nov računalnik? Ker močno dvomim, da prvič niso dali kakšnih rabljenih delov v rač.

Zgodovina sprememb…

nurmaln ::

Ne vrjamem da bi rabljene dele tlačli v računalnik ampak da ti dajo pa 5400 namesto 7200 je pa definitivno nesprejeljiva napaka. Nesi nazaj in naj ti zamenjajo.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ultrabook

Oddelek: Kaj kupiti
212633 (2060) fortycc
»

Nadgradnja laptopa z ssd

Oddelek: Strojna oprema
222899 (2188) nightbird
»

Nasveti za nakup novega laptopa za igre.

Oddelek: Kaj kupiti
151354 (967) kmetek
»

ACER, LENOVO ali ASUS

Oddelek: Kaj kupiti
402835 (2589) totiraketa
»

Kateri Sony Vaio prenosnik

Oddelek: Kaj kupiti
215090 (3290) Jinto

Več podobnih tem