Forum » Zvok in slika » Težave s skoraj nerabljenim hi-fi cd o playerjem
Težave s skoraj nerabljenim hi-fi cd o playerjem
TMUX ::
Imam pet let star hi-fi cd player (cd predvajalnik onkyo dx-75559, bil je okrog 700 eur.
Sound v sklopu kvalitetnega ojačevalca in zvočnikov je bil zelo dober.
Nisem ga uporabljal kake tri leta. Ker imam zdaj več časa sem začel ponovno poslušati original cd-je s klasiko. Toda, glej ga zlomka, četudi je player skoraj nerabljen, mi je začel nagajati – preskakuje! Večkrat sem uporabil različne čistilne cd-je od philipsa do tdk.
Skoraj nič ni bolje.
Kako si lahko pomagam, ima kdo kakšne izkušnje in ideje?
Sound v sklopu kvalitetnega ojačevalca in zvočnikov je bil zelo dober.
Nisem ga uporabljal kake tri leta. Ker imam zdaj več časa sem začel ponovno poslušati original cd-je s klasiko. Toda, glej ga zlomka, četudi je player skoraj nerabljen, mi je začel nagajati – preskakuje! Večkrat sem uporabil različne čistilne cd-je od philipsa do tdk.
Skoraj nič ni bolje.
Kako si lahko pomagam, ima kdo kakšne izkušnje in ideje?
- polepsal: Mavrik ()
Han ::
Odpri predvajalnik in ga ročno očisti. Pri leči bodi skrajno pazljiv, da je ne spraskaš in premakneš...
Jaz imam drug problem: 20 let star Technics SL-PG370A pladenj takoj po izmetu potegne nazaj. Kakšen predlog?
Jaz imam drug problem: 20 let star Technics SL-PG370A pladenj takoj po izmetu potegne nazaj. Kakšen predlog?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Original glasbeni CD ne delaOddelek: Programska oprema | 1951 (1566) | vine |
» | glasbeni stolpOddelek: Kaj kupiti | 1964 (1605) | Blinkys |
» | [Hi-Fi] - Debata: original CD vs CD-R (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 11160 (8556) | Quikee |
» | Katere hude slušalke naj kupim?Oddelek: Zvok in slika | 2603 (2200) | glinik |
» | S kakšno hitrostjo pečti audio CDje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6975 (5889) | City |