Forum » Pomoč in nasveti » Neodziven sistem
Neodziven sistem
Doc123 ::
Čudna težava z Win 7:
Vsakič ko se naloži sistem so okna skoraj povsem neodzivna (raziskovalec rabi 5 min da se odpre itd)
Ako resetiram sistem s izklopljenim kablom za internet in ga vklopim šele ko se vsenaloži do konca, dela normalno
Kaka ideja kaj bi to bilo?
Vsakič ko se naloži sistem so okna skoraj povsem neodzivna (raziskovalec rabi 5 min da se odpre itd)
Ako resetiram sistem s izklopljenim kablom za internet in ga vklopim šele ko se vsenaloži do konca, dela normalno
Kaka ideja kaj bi to bilo?
Gregoriuss ::
Zivijo.
Tudi meni se je 7-ka cist sesula. Zazene se normalno hitro, potem pa na desktopu vse traja par minut da se odpre. Sem poskusil s system restorom pa je se zmerom tako. Je lahko poleg internetnega kabla se kaj drugega?
Lp Gregor
Tudi meni se je 7-ka cist sesula. Zazene se normalno hitro, potem pa na desktopu vse traja par minut da se odpre. Sem poskusil s system restorom pa je se zmerom tako. Je lahko poleg internetnega kabla se kaj drugega?
Lp Gregor
Enron x86 ::
Včasih se je isto dogajalo pod XP-ji, če je bil na mrežni kartici omogočen protokol IPX/SPX. Si preveril z msconfig-om, da se ti ni nabralo preveč programom, ki se zaženejo skupaj z Windowsi?
lp
lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vse je šlo v ku*ferOddelek: Pomoč in nasveti | 3728 (2092) | Saul Goodman |
» | GitHubOddelek: Programiranje | 4581 (4327) | BigWhale |
» | Kaki OS in SW za ta star laptop?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1334 (1063) | TheRiddle |
» | fingerprint za remote desktopOddelek: Programska oprema | 1232 (1085) | Karen |
» | Počasni zagon internet explorerja ??Oddelek: Programska oprema | 1761 (1425) | Elemen_T |