» »

SLO sinhronizirane risanke

SLO sinhronizirane risanke

1
2
»

Tody ::

Ti pa res ne ločiš pojmov med seboj. Če jaz vzmame torrent file in si ga predvajam sem storil prekršek, no storil ga je tisti, ki je dal torrent gor ker je to vrjetno (ne me držat za besedo) ne legalno. Ali se tisti, ki je to naredil sekira ali ne je njegov problem. Moj je ali se lahko na tak način to dela? Če vsi kradejo v trgovini ali je prav da tudi jaz?

Tukaj je še proces, kjer moraš dejansko iskat risanke, gledati ali imajo sinhronizacijo ali ne zadevo downlodat in jo nekako prenesti na televizor. Nekateri smo celo tako fer da potem še sami oddajamo torrent, ker je pač tako pravilo na spletnem mestu amapak hey zdaj sem pa jaz v prekršku...

Tukaj pride potem možnost lenobe in imeti TV za varuško, lahko pljuvate kolikor hočete ampak to je zelo poceni varuška če bi jo imel. Jaz bom za svojo rit vedno poskrbel, večina slovenclnov pa bo jokala zakaj jim država ne pomaga.

Kdo kje snema film si ti privlekel v to debato in mi je dosti vseeno kje si snemaš film in zakaj.

Tidule ::

Ti si sam pomagas? Zakaj pa potem jokes v temi da ti mora nekdo tretji zagotovitnservis ki bi ga rad? In to da rabis sinhronizirane risank, da namesto tebe vzgajajo otroke je tvoj problem in ni stvar debate.

In zgornje analogije s trgovino so idiotske da glava pece. Ne, prvo kot prvo krsenje avtorskega prava ni kraja. Tako da ta idiotizem lahko nehas prodajat.

In drugo kot drugo, ne, jaz kot potrosnik nisem dolzan preverjat kako ima ponudnik urejene pravice glede avtorsko zascitenih vsebin.

Tako da pod crto, ce je cilj imet na voljo sinhronizirane risanke sta opciji dve. Ali si postavis listen arhiv in predvajas od tam ali pa si prepuscen ponudbi komercialnih programov.

No smo zate ostane jokanje po furimih zakaj namsto tebe nekdonne naredi posebnega servisa, ker je pa to ja nekaj enostavnega.

Tody ::

Matr ti pa mas problemov največ sam sabo tako da te bom pustil z njimi :)

Tidule ::

Hvala, mi bo precej lazje, ce ne bom rabil poslusat tvojih nebuloz.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SkyShowtime (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Sedem umetnosti
23135654 (704) Scorpy84
»

HBO Max (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21938679 (1013) pingme
»

Partis dokončno umrl (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
20943890 (1151) OutOfTheBox
»

Kje pravzaprav legalno dobiti risanke v slovenski sinhronizaciji?

Oddelek: Sedem umetnosti
136490 (5877) opeter
»

Disney+

Oddelek: Pomoč in nasveti
255638 (3843) Bolf3nk

Več podobnih tem