Forum » Izdelava spletišč » WAMP in baza
WAMP in baza
aljaz92 ::
Pozdravljeni,
naletel sem na eno težavo če mi lahko kdo pomaga. Dobil se wordpress sistem, ki že ima svojo bazo, ker je bil prej postavljen na nekem drugem strežniku. Jaz pa bi rad ta wordpress sistem zagnal v programu wamp, datoteko sem naložil v www mapo probal zagnati in mi javi "Error establishing a database connection", kar je pričakovo. V wp-config.php sej spremenil v svojo bazo ki jo imam ustvarjeno na wamp strežniku vendar potem mi na novo posname sistem. Mi lahko kdo razloži kako pravilno uredim bazo da ne bo sistema ponovno posnelo ampak prikazalo že urejeno stran tako kot je bila prej na strežniku?
Hvala za pomoč.
naletel sem na eno težavo če mi lahko kdo pomaga. Dobil se wordpress sistem, ki že ima svojo bazo, ker je bil prej postavljen na nekem drugem strežniku. Jaz pa bi rad ta wordpress sistem zagnal v programu wamp, datoteko sem naložil v www mapo probal zagnati in mi javi "Error establishing a database connection", kar je pričakovo. V wp-config.php sej spremenil v svojo bazo ki jo imam ustvarjeno na wamp strežniku vendar potem mi na novo posname sistem. Mi lahko kdo razloži kako pravilno uredim bazo da ne bo sistema ponovno posnelo ampak prikazalo že urejeno stran tako kot je bila prej na strežniku?
Hvala za pomoč.
Matek ::
Prenesti moraš seveda tudi podatke iz baze, samo datoteke niso dovolj.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitrost spletne strani Localhost vs. WebOddelek: Izdelava spletišč | 2355 (1085) | Netrunner |
» | Stara Wordpress baza na novem Wamp-uOddelek: Izdelava spletišč | 958 (733) | Manager |
» | joomla (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14297 (10151) | betmen |
» | Zahtevnejše gostovanje, kje? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10306 (7390) | Mati |
» | Localhost wordpress stran - kako jo dati online ?Oddelek: Izdelava spletišč | 2275 (2089) | Domina |