Forum » Pomoč in nasveti » Philips 42PFL6007
Philips 42PFL6007
lovephilips ::
A mi prosim kdo pomaga ali ce pozna kaksno resitev za mojo TV Philips 42PFL6007.
Uporabljam opticni kabel za zvok TV-Bose kod reciver in mi pri veckanalnih nastavitvah kadar predvajam
kaksne datoteka s trdega diska v AC3 formatu mi vsako nekoliko zvok na eno dve sekundi izklopi ter dela in tako konstantno celi film,to se samo dogaja kadar predvajam datoteke s trdega diska v AC3 zvocnem formatu TV kanali ter ko je televizija nastavljena za stereo pa dela zvok normalno tud kadar predvajam iste datoteke s trdega diska.
Hvalezen bi bil za pomoc
Uporabljam opticni kabel za zvok TV-Bose kod reciver in mi pri veckanalnih nastavitvah kadar predvajam
kaksne datoteka s trdega diska v AC3 formatu mi vsako nekoliko zvok na eno dve sekundi izklopi ter dela in tako konstantno celi film,to se samo dogaja kadar predvajam datoteke s trdega diska v AC3 zvocnem formatu TV kanali ter ko je televizija nastavljena za stereo pa dela zvok normalno tud kadar predvajam iste datoteke s trdega diska.
Hvalezen bi bil za pomoc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov Sony AndoridTV težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1984 (1451) | fender2206 |
» | WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Zvok in slika | 153428 (35997) | king67 |
» | Trdi disk in TVOddelek: Pomoč in nasveti | 1642 (1560) | Iztok1967 |
⊘ | DTS AudioOddelek: Zvok in slika | 6479 (4000) | gregyk |
» | Zvok Spidif outOddelek: Zvok in slika | 1187 (966) | Blisk |